reklama
"dorex3 hola, alegra chyba mnie zaraziłyście.... zajady mnie męczą już ponad tydzień.......;-) hmmm albo ja Was"
dorex , ja nie mam nic przeciwko zebyś mnie zaraziła;-). a wrecz przeciwnie bardzo byłabym ci wdzieczna:-)
dorex , ja nie mam nic przeciwko zebyś mnie zaraziła;-). a wrecz przeciwnie bardzo byłabym ci wdzieczna:-)
Misia1974
Fanka BB :)
Witam po kilku miesiącach przerwy po pierwszym nieudanym in vitro. Tym razem zmieniłam klinikę i jestem bardziej zadowolona. W brzuszku powinny siedzieć ze mną dwa maluszki (powinny - bo ciągle się boje, czy nie były jakieś nieposłuszne i sobie nie poszły). Testuję 3 listopada. Dziś miałam tylko sprawdzenie progesteronu i skutkiem tego lekarz podniósł mi dawkę luteiny i douphastonu. Podano mi dwa 5 dniowe zarodki, jeden A i jeden B. Dwa czekają na decyzję o zamrożeniu.
Niestety nie jestem taka pełna optymizmu jak za pierwszym razem.
Ja mam jeszcze claxen, estrofem, accard. Do wczoraj też relanium.
Póki co żadnych objawów nie mam. Ograniczam kawę i bardzo mi z tym źle. Podałam już dyspozcyję o dowóz do domu kawy bezkofeinowej, bo zapomniałam rano kupić. Rano po badaniu krwi wyruszyłam w czasie badania na wynik do biura podróży i zabraliśmy dużo katalogów. Ostatnim razem kaca wyleczyliśmy wycieczką, więc uzbroiliśmy się już w potencjalną broń.
Pozdrawiam i życzę wiele optymizmu.
Niestety nie jestem taka pełna optymizmu jak za pierwszym razem.
Ja mam jeszcze claxen, estrofem, accard. Do wczoraj też relanium.
Póki co żadnych objawów nie mam. Ograniczam kawę i bardzo mi z tym źle. Podałam już dyspozcyję o dowóz do domu kawy bezkofeinowej, bo zapomniałam rano kupić. Rano po badaniu krwi wyruszyłam w czasie badania na wynik do biura podróży i zabraliśmy dużo katalogów. Ostatnim razem kaca wyleczyliśmy wycieczką, więc uzbroiliśmy się już w potencjalną broń.
Pozdrawiam i życzę wiele optymizmu.
Misia1974
Hej - miło mi, ze tak szybko odpowiedziałyście. Pierwszy transfer miałam w kwietniu w medarcie. Nie byłam zbyt zadowolona. Po opiniach dziewczyn z tego forum trafiłam do Gamety do Gdyni. Jestem teraz przynajmniej bardziej przebadana i doinformowana. No i było i więcej komórek i nie było hiperstymulacji. No i przy klinice w Gdyni jest obok świetny bar "Kaszubski" i niezła kawiarnia, więc chociaż się dobrze najadłam przy okazji tych wszystkich wizyt :-)
transfer był w środę.
jedyna dziwna rzecz która mi się trafiła, to to, że zasnęłam dzis po południu, co mi się nigdy nie zdarza - ale to może z barku kawy.
A Wy komu zaufałyście?
transfer był w środę.
jedyna dziwna rzecz która mi się trafiła, to to, że zasnęłam dzis po południu, co mi się nigdy nie zdarza - ale to może z barku kawy.
A Wy komu zaufałyście?
reklama
Aduś16
Misia ja podchodze w programie Do skutku w Invikcie Gdansk . Pierwsze podejcie maj - c.p., drugie podejscie wrzesien Teraz czekam na wyniki badan immuno i na histerskopie a 3-cie podejscie w styczniu ze wzgledu na dlugi prokół ale moze dobrze bo to nowy rok .. ten jest zdecydowanie pechowy..
A twoje zmęczenie to dobry znak maluchy sie zagniezdzają powoli.. kiedy testujesz?
Powiedz czy w gamecie daja encortin i clexan profilaktycznie czy mialas wskazania? mi nie chcieli dac bez wskazan ale za 3 cim razem wezme chocby nie wiem co...
Trzymam kciukasy p.s. jestes z trojmiasta?
A twoje zmęczenie to dobry znak maluchy sie zagniezdzają powoli.. kiedy testujesz?
Powiedz czy w gamecie daja encortin i clexan profilaktycznie czy mialas wskazania? mi nie chcieli dac bez wskazan ale za 3 cim razem wezme chocby nie wiem co...
Trzymam kciukasy p.s. jestes z trojmiasta?
Podziel się: