reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwoniłam do lekarza, nie kazał odstawiać jeszcze leków i powtórzyć betę w piątek. Twierdzi, że taki wynik nie przekonuje go do odstawienia leków na tym etapie. Czekam do piątku w takim razie :baffled:

Dzwoniłam do lekarza, nie kazał odstawiać jeszcze leków i powtórzyć betę w piątek. Twierdzi, że taki wynik nie przekonuje go do odstawienia leków na tym etapie. Czekam do piątku w takim razie :baffled:
Ktory masz dpt? Troche nielogiczne ze jak beta spada to kaze ci sie jeszcze faszerowac lekami:eek:

Super kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
@misis188 z nimi teraz jest tragedia... tego rybactwa i komarzysk jest od groma... A że ja na nie uczulona to niestety wyglądam jak potworek :p
Ale w domu to najlepiej mi się sprawdzają że gwiazdkowe offy lub brossy...

reklama
Do góry