motylek24
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny, w czwartek porozmawiam jeszcze z doktorem. Dziś relaks, jutro dzień bez zastrzyków.Cala ampulke 2 razy dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję dziewczyny, w czwartek porozmawiam jeszcze z doktorem. Dziś relaks, jutro dzień bez zastrzyków.Cala ampulke 2 razy dziennie
Kochana trzymam kciukiDzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
Trzymam kciuki za pozytywy rozwój zarodków.Dzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
Ktory masz dpt? Troche nielogiczne ze jak beta spada to kaze ci sie jeszcze faszerowac lekamiDzwoniłam do lekarza, nie kazał odstawiać jeszcze leków i powtórzyć betę w piątek. Twierdzi, że taki wynik nie przekonuje go do odstawienia leków na tym etapie. Czekam do piątku w takim razie
Też mi się to wydaje nielogiczne, ale skoro już tyle się faszerowałam to te 3 dni dłużej mnie nie zabije. 13 dpt.Ktory masz dpt? Troche nielogiczne ze jak beta spada to kaze ci sie jeszcze faszerowac lekami
może ta wcześniejsza była wyższa przez ovitrelle? czy nie brałaś zastrzyku? Niektórym dziewczynom nawet po 15 dniach od zastrzyku coś wychodziło jeszcze we krwi...Też mi się to wydaje nielogiczne, ale skoro już tyle się faszerowałam to te 3 dni dłużej mnie nie zabije. 13 dpt.
Nie brałam.może ta wcześniejsza była wyższa przez ovitrelle? czy nie brałaś zastrzyku? Niektórym dziewczynom nawet po 15 dniach od zastrzyku coś wychodziło jeszcze we krwi...
@misis188 z nimi teraz jest tragedia... tego rybactwa i komarzysk jest od groma... A że ja na nie uczulona to niestety wyglądam jak potworekSuper kochana❤ ile dzieciaczki waza? Jak sie czujesz? Jak sobie radzisz z upalami? Bo ja skonczylan 37tc i te upaly strasznie daja mi w kosc.
A wogole baby co macie przeciw komarom? Ja nie chce zadnych raidow, offow bo sie boje a k..y tak gdyza ze szok. Razem z M jestesmy cali w bomblach. Maz spi osobno z uwagi na moje chrapanie to sobie juz dzis włączył raida do gniazda ale tez bym chciala miec z dziadami spokoj. Mam wszedziw pozakladane moskitiery, na balkonie tez mam taka z,magnesem a i tak gnojkow jest pełno bo po polu nie chodze a co rano nowe bomble
no to już nie rozumiem lekarza, ale trzeba zaufać w końcu on skończył medycynę na uniwersytecie a my na forumNie brałam.