reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde nie wiem co robić... Dzisiaj jest już lepiej normalnie to bym nawet na to uwagi nie zwracała bo to w sumie nic takiego ale przez te badania jetsem przewrażliwiona ...
Wczoraj wyplukalam gardło woda utlenioną i jest dużo lepiej już tam nie piecze , ale katar delikatny rano miałam....
Masakra co się ze mną dzieje , chyba jestem przewrażliwiona ...
Ola to moze poczekaj do jutra, jak sie wszystko troche uspokoi?

reklama
Ola to moze poczekaj do jutra, jak sie wszystko troche uspokoi?
Tylko że ja dzisiaj robię te cytikiny a jutro immunifenotyp i nie mam jak i kiedy indziej tego zrobić... Chyba że w kolejnym cyklu...
A gdzie tu znowu miesiąc czekać...sama już nie wiem czy nie przeginam...
Tak jak pisałam normalnie to bym nawet na to uwagi nie zwróciła ....

Dziewczyny. Ile sie ovitrelle uytrzymuje? Bo mialam podane 11 dni temu i na bobo tescie wyszedl taki mega mikro mikro cien (ze generalnie pewnie bardziej w mózgu go mam niz na tym tescie) Ale to czulosc ma duza wiec mysle ze to moze ten ovitrelle?
mi 11 dnia wyszła właśnie taka blada i nie wiem czy to był skarbuś czy zastrzyk, ale 12 dnia wyszła taka sama tylko dłużej na nią czekałam - nie od razu tylko po 3 min się pojawiła - więc wywnioskowałam, że chyba zastrzyk, potem już nie robiłam sikańca tylko betę :) idź na betę będzie wszystko jasne! Trzymasz w napięciu strasznym :) powodzonka!

Mocne kciuki[emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]
Kurcze jak tak czytam, to jednak wiekszosc dziewczyn po ivf planuje cc (oczywiscie nie mowie o bliznietach, bo to oczywista sprawa). A ja wczesniej bylam pewna, ze jak sie uda, to sn to bedzie super. Misis, wiesz moze czy ivf jest wskazaniem do cc?
Ja też nie misis ale odpowiem :D byłam przekonana, że jest to wskazanie do cc ale moja Pani Doktor twierdzi , że nie i ona jesy za SN :unsure: ja byłam przekonana, że będę miała CC że względu też na moja wada serca- ale fakt, że nie jestem od dawna pod opieką kardiologa, ciąża bez żadnych problemów ( krwawienia, wczesne skurcze itd) .. Ale powiedziała mi , że jak Mała będzie miała powyżej 4kg to będzie CC bo nie wyobraża sobie żebym ja urodziła SN :p właśnie jestem w drodze na wizytę to zobaczę jak Lena rośnie ❤

7 dzien po 3 dniowego.
Nie liczylam na pozytyw. Chcialam tylko sprawdzic czy sie zastrzyk juz wyplukal. I teraz zagwozdka ;)
Ty wariacie :D ja 3mam kciuki caaaaaaaly czas ✊✊

Tylko że ja dzisiaj robię te cytikiny a jutro immunifenotyp i nie mam jak i kiedy indziej tego zrobić... Chyba że w kolejnym cyklu...
A gdzie tu znowu miesiąc czekać...sama już nie wiem czy nie przeginam...
Tak jak pisałam normalnie to bym nawet na to uwagi nie zwróciła ....
Eee, to idz nie czekaj :)

reklama
Do góry