Wiem ze zawsze jakoś będzie okaże się w środę jestem pozytywnie nastawiona już nic teraz nie zrobię zostało tylko czekaćBedzie dobrze, ja tez wierze w Twojego kropka, wyciszaj sie kochana bo stres nie jest dobry dla maluszka [emoji173]️[emoji173]️
reklama
Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Tak, wynik powinien być wieczorem ! :-) :-) :-)Kochana powtarzałas dzisiaj ta betke ??
Wiem kochana. Już nic nie mogę zrobić brać leki i czekać co ma być to już będzie trzeba wierzyć wiara umiera ostatniaPaulinko jeśli chcesz odpocząć od forum nikt nie ma Ci tego za złe. Nie odbieraj też źle opinii każdej z nas bo wiele widziałyśmy i myślałyśmy i mamy prawo się wypowiedzieć na ten temat. Nikt tez nie podważa tego co widział Twój lekarz. Życzymy powodzenia i czekam na wieści kiedy zdecydujesz się nam je przekazać.
Stresują te czekanie czekam na dobre wiadomość wiara umiera ostatnia i tego się trzymajmy ważne ze u mnie rośnie szału nie ma ale rośnieTak, wynik powinien być wieczorem ! :-) :-) :-)
annemarie
Piekny wynik, gratulacjeWitam.
Dzis 13 dni temu mialam pierwszy transfer dwóch swieżaczkow.
Wlasnie odebralam wyniki bety- 369
Powiedzcie mi, czy to oznacza ciążę?
Mieciu85
Wiem ze zawsze jakoś będzie okaże się w środę jestem pozytywnie nastawiona już nic teraz nie zrobię zostało tylko czekać
Czekamy na pozytywne wiesci kochana
adansonia
Napewno lekarz wie co mówi;* niedługo pójdziesz do kontroli I będziesz już wiedziała na 120%Wiem ze zawsze jakoś będzie okaże się w środę jestem pozytywnie nastawiona już nic teraz nie zrobię zostało tylko czekać
3mam kciuki za maluszka :*
annemarie
Kochana, zrobilas wszystko co moglas , tak jak piszesz zostaje wierzyc i kciuki zaciskac. Tu juz bylo wszystko , co jest wbrew i biologii i medycynie zycze ci z calego serca spokoju na kolejne dwa dni i samych dobrych wiesci.Stresują te czekanie czekam na dobre wiadomość wiara umiera ostatnia i tego się trzymajmy ważne ze u mnie rośnie szału nie ma ale rośnie
annemarie
Czasami lepiej za duzo nie kminic , zostawic biegowi... niech sie dzieje...a zycie pisze i tak swoj scenariuszKochana ja się właśnie trzymam faktów. Nie będę pisać co mi się wykociło w mojej pałce, bo w sumie mnie już nic nie zdziwi, a jak się okaże że cud to mi głupio będzie.
reklama
Mamma!Mia!
Bardzo stresujące, staram się nie sprawdzać wyników co 5minut jesteśmy na podobnym etapie i ja tak samo wierzę w moje kropki tak jak Ty w swoje. Musi być dobrze. Beta nie spada więc jest dobrzeStresują te czekanie czekam na dobre wiadomość wiara umiera ostatnia i tego się trzymajmy ważne ze u mnie rośnie szału nie ma ale rośnie
Podziel się: