reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Paulinko jeśli chcesz odpocząć od forum nikt nie ma Ci tego za złe. Nie odbieraj też źle opinii każdej z nas bo wiele widziałyśmy i myślałyśmy i mamy prawo się wypowiedzieć na ten temat. Nikt tez nie podważa tego co widział Twój lekarz. Życzymy powodzenia i czekam na wieści kiedy zdecydujesz się nam je przekazać.:)
Wiem kochana. Już nic nie mogę zrobić brać leki i czekać co ma być to już będzie ;) trzeba wierzyć wiara umiera ostatnia ;)

Stresują te czekanie czekam na dobre wiadomość ;) wiara umiera ostatnia i tego się trzymajmy ważne ze u mnie rośnie szału nie ma ale rośnie ;)
Kochana, zrobilas wszystko co moglas , tak jak piszesz zostaje wierzyc i kciuki zaciskac. Tu juz bylo wszystko , co jest wbrew i biologii i medycynie zycze ci z calego serca spokoju na kolejne dwa dni i samych dobrych wiesci.

reklama
Stresują te czekanie czekam na dobre wiadomość ;) wiara umiera ostatnia i tego się trzymajmy ważne ze u mnie rośnie szału nie ma ale rośnie ;)
Bardzo stresujące, staram się nie sprawdzać wyników co 5minut :D jesteśmy na podobnym etapie i ja tak samo wierzę w moje kropki tak jak Ty w swoje. Musi być dobrze. Beta nie spada więc jest dobrze :yes::yes:

Do góry