reklama
Wiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forum trzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia
Mieciu85
Fanka BB :)
To ja potem przejmuje mlotek[emoji16] Ciebie tez podpytam kiedy byl przelot do bazy?[emoji4]
Przelot do bazy byl dzis [emoji16]wiec teraz na dniach zaczne wariowac [emoji16]
Mi dala dawke 600Kurcze dziewczyny duzo macie tego progesteronu. Ja mam duphaston 3 x 1 i crinone 2 x 1 myslicie, ze to wystarczy? Juz sie stresuje ze mogli mi dac wieksza dawke. Moze zapytac po transferze, jak myslicie?
Ja 24tegoKurcia kiedy mialas transfer? Ja 25go
misis188
Kurde czasem man wrazenie ze ja do innego lekarza chodzilam on fakt faktem jest malomiwny ale sam mowil jak mialam schodzić z lekow. Lutinusa mi kazal wziac do końca opakowanie i na tym koniec to to sobie zrobilam po swojemy bo sie balam odłożyć 6 tabletej na raz ale estrofem mi sam zmniejszalMnie to wkurzam w Gretce bo on nic nie mówi.Gdybym się nie zapytała ostatnio jak długo mam estrofen zażywać to bym nie wiedziała że mam odstawić...powiedział że mogę od razu odstawić A ponoć powinno się z dawki schodzić jakiś czas. Teraz 7 sierpnia idę do innej pani co ciążę prowadzi w Ciechocinku to może mi coś więcej powie co i jak...
TakCzy lutinus i luteina to to samo?
annemarie
Wiem Asia ze biologia to nie matematyka, ale sprobujmy sie troche trzymac faktow. Ja mam tez teorie , jak poskladam wszystko w calosc , ale tez jej nie pisze . Czekam na rozwoj i zycze Paulinie calego szczescia tego swiata.ja tam mam swoją teorię na ten temat ale nie piszę na razie
annemarie
Załączniki
reklama
Kochana powtarzałas dzisiaj ta betke ??Powtórzę w poniedziałek bo w sobotę nie będę miała jak. Mam nadzieję że przyrost będzie prawidłowy. Nadzieja umiera ostatnia
Podziel się: