reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde czasem man wrazenie ze ja do innego lekarza chodzilam:) on fakt faktem jest malomiwny ale sam mowil jak mialam schodzić z lekow. Lutinusa mi kazal wziac do końca opakowanie i na tym koniec to to sobie zrobilam po swojemy bo sie balam odłożyć 6 tabletej na raz ale estrofem mi sam zmniejszal
Ja na szczęście 7 sierpnia jadę tamnjuz ostatni raz i przenoszę się już do lekarza w krakowie

Wiem Asia ze biologia to nie matematyka, ale sprobujmy sie troche trzymac faktow. Ja mam tez teorie , jak poskladam wszystko w calosc , ale tez jej nie pisze . Czekam na rozwoj i zycze Paulinie calego szczescia tego swiata.
Kochana ja się właśnie trzymam faktów. Nie będę pisać co mi się wykociło w mojej pałce, bo w sumie mnie już nic nie zdziwi, a jak się okaże że cud to mi głupio będzie.

Wiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forum ;) trzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia ;) a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny ;) nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem ;) ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną ;) zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia ;)
Paulinko jeśli chcesz odpocząć od forum nikt nie ma Ci tego za złe. Nie odbieraj też źle opinii każdej z nas bo wiele widziałyśmy i myślałyśmy i mamy prawo się wypowiedzieć na ten temat. Nikt tez nie podważa tego co widział Twój lekarz. Życzymy powodzenia i czekam na wieści kiedy zdecydujesz się nam je przekazać.:)

reklama
Do góry