reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde czasem man wrazenie ze ja do innego lekarza chodzilam:) on fakt faktem jest malomiwny ale sam mowil jak mialam schodzić z lekow. Lutinusa mi kazal wziac do końca opakowanie i na tym koniec to to sobie zrobilam po swojemy bo sie balam odłożyć 6 tabletej na raz ale estrofem mi sam zmniejszal
Ja na szczęście 7 sierpnia jadę tamnjuz ostatni raz i przenoszę się już do lekarza w krakowie

Wiem Asia ze biologia to nie matematyka, ale sprobujmy sie troche trzymac faktow. Ja mam tez teorie , jak poskladam wszystko w calosc , ale tez jej nie pisze . Czekam na rozwoj i zycze Paulinie calego szczescia tego swiata.
Kochana ja się właśnie trzymam faktów. Nie będę pisać co mi się wykociło w mojej pałce, bo w sumie mnie już nic nie zdziwi, a jak się okaże że cud to mi głupio będzie.

Wiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forum ;) trzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia ;) a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny ;) nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem ;) ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną ;) zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia ;)
Paulinko jeśli chcesz odpocząć od forum nikt nie ma Ci tego za złe. Nie odbieraj też źle opinii każdej z nas bo wiele widziałyśmy i myślałyśmy i mamy prawo się wypowiedzieć na ten temat. Nikt tez nie podważa tego co widział Twój lekarz. Życzymy powodzenia i czekam na wieści kiedy zdecydujesz się nam je przekazać.:)

reklama
Do góry