reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja jestem dobrej myśli ,ze będzie dobrze ja to wiem i tyle mój maluszek jest w macicy widziałam go dzisiaj na usg i na zdjęciu mam to nie jest nic innego jak
kto ci takie bajki opowiada,kazda ksiazka medyczna i kazdy lekarz , czy z ktorym mialam do czynienia , czy nawet tutaj w necie ...mowi to samo , ze pecherzyk jest od 1000-1500 widoczny.Widać nawet przy takiej w okolicach 50 mUl/ml oczywiście nie serduszko, ale pęcherzyk tak
Aska niech sie poeknie dziela!! Kciukasy zacisniete!!!Jesli do jutra beda miec po 8 komorek to jutro mroza, a jak nie to beda trzymac do czwartku
annemarie
Dokladnie, niech sie dziela , troja , dwoja ...niech bedzie dobrzeAska niech sie poeknie dziela!! Kciukasy zacisniete!!!
Kurcia kiedy mialas transfer? Ja 25goCzuję się bezobjawowo i mam ochotę walnąć się młotkiem i obudzić w czwartek.
dżoasia
ja tam mam swoją teorię na ten temat ale nie piszę na raziekto ci takie bajki opowiada,kazda ksiazka medyczna i kazdy lekarz , czy z ktorym mialam do czynienia , czy nawet tutaj w necie ...mowi to samo , ze pecherzyk jest od 1000-1500 widoczny.
To ja potem przejmuje mlotek[emoji16] Ciebie tez podpytam kiedy byl przelot do bazy?[emoji4]To jak juz skonczysz z tym mlotkiem to chyba pozycze tylko mnie trzeba bedzie na conajmniej tydzien znokautowac [emoji31]
reklama
redferrari
Pani profesor tak nie można ukrywać przed studentkami wiedzęja tam mam swoją teorię na ten temat ale nie piszę na razie
Podziel się: