reklama
Czesc dziewczyny u mnie dzis grilowo [emoji490][emoji490] transfer ustalony na poniedzialek, mam sie stawic na 8.30 na ten intralipid i jakies 3/4 godziny pozniej transfer wiec trzymajcie kciuki! [emoji51]
Trzymamy @Mieciu85 :-*
Margit2018
Fanka BB :)
Witaj kochana, to że masz dziecko bardzo dobrze wróży. Twoja reakcja na leki też napawa optymizmem. Spróbuj nie analizować szczegółów i zdyntastować się do tego tym bardziej że jajka pod koniec stymulacji lubià podskoczyć. W której klinice jesteś?Dziękuję za wsparcie. Matko jedyna nie wiedziałam, że takie to trudne. Przyjechałam do obcego miasta, siedzę sama i dostaję świra, a miałam się relaksować, chodzić na lody i inne atrakcje i zakończyć to wszystko ciążą. O ja naiwna! Dziś rano idąc do kliniki trochę sobie popłakałam nawet nie wiem dlaczego? niestety mąż został z dzieckiem, tak mamy jedno zupełnie naturalnie. Jak to plączą się losy. Dziewczyny widzę, że spory ruch tutaj trzymam kciuki za staraczki a ciążowym gratuluję.
Margit2018
Mieciu najedz się i napij do woli bo później to trochę skomplikowane będzie.Czesc dziewczyny u mnie dzis grilowo [emoji490][emoji490] transfer ustalony na poniedzialek, mam sie stawic na 8.30 na ten intralipid i jakies 3/4 godziny pozniej transfer wiec trzymajcie kciuki! [emoji51]
A ja siedzę i wpierdzielam żelki moje kochane mimo mojej diety bezglutenowej....Smutno mi ,że nierealistyczno -optymistycznie napisałamTylko se myślę,że jak z moich 12 niczewo niet to równie dobrze z 3 może być coś!
żeby nie było-nie potrafię się obrażać - więc spoko. I tak Was Wszystkie LOVCIAM
żeby nie było-nie potrafię się obrażać - więc spoko. I tak Was Wszystkie LOVCIAM
Ja do żadnej wody nie wchodzę,oprócz pod prysznicem. Zarówno basen jak i jezioro to mnóstwo bakterii a teraz lepiej ich unikać, tak przynajmniej mówi mój lekarz. Mój a znajoma na basenie w ciazy złapała bakterie i niestety poroniła przez nią wiem ze jestem przewrazliwiona ale jeszcze 4 miesiące i wrócę do normalnego życia, teraz mam za dużo do straceniaKochane mam pytanie wybieram sie nad jezioro i tak sie zastanawiam czy zabezpieczyc sie ewentualnie tamponem czy to jeszcze gorsze zlo
Mieciu85
Mieciu najedz się i napij do woli bo później to trochę skomplikowane będzie.
Dzieki @Margit2018 i tak juz na piwie bezalkoholowym jade[emoji481] ale przynajmniej sie najem polskiej kielbaski
Margit2018
Dżoasia ewidentnie nie twój protokół ale może Ciechocinek wie co robi i nas zaskoczy.
redferrari
Mi dwuchh lekarzy poleciło właśnie femibionKiedys lykalam pregne ale wlasnie jak poczytalam sklad femibionu to sie na niego przerzucilam.
reklama
motylek24
Jestem w Bocianie. No przy drugim staraniu się o dziecko okazało się, że mam niedrożność jajowodów. Choć lekarz z Bociana nie był do końca przekonany czy to jest prawda. Parametry męża są takie sobie ale powinno być z czego wybierać. Ze względu na mój wiek i ogólne umęczenie staraniami zdecydowałam o in vitro.Witaj kochana, to że masz dziecko bardzo dobrze wróży. Twoja reakcja na leki też napawa optymizmem. Spróbuj nie analizować szczegółów i zdyntastować się do tego tym bardziej że jajka pod koniec stymulacji lubià podskoczyć. W której klinice jesteś?
Podziel się: