reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za wsparcie. Matko jedyna nie wiedziałam, że takie to trudne. Przyjechałam do obcego miasta, siedzę sama i dostaję świra, a miałam się relaksować, chodzić na lody i inne atrakcje i zakończyć to wszystko ciążą. O ja naiwna! Dziś rano idąc do kliniki trochę sobie popłakałam nawet nie wiem dlaczego? niestety mąż został z dzieckiem, tak mamy jedno zupełnie naturalnie. Jak to plączą się losy. Dziewczyny widzę, że spory ruch tutaj trzymam kciuki za staraczki a ciążowym gratuluję.

Kochana, Wiem, ze to trudne, bo ja tez na ponad tydzien teraz zostawilam partnera z moja malutka i nigdy tak dlugo nie bylam bez niej wiec wiem przez co przechodzisz, ale z drugiej strony postaraj sie jakos wykorzystac ten czas dla siebie, moze jakas dobra ksiazka, idz do kina. Sytuacja u mnie posobna do twojej, naturals, a pozniej pod gorke.

Ostatnia edycja:
Kochana, Wiem, ze to trudne, bo ja tez na ponad tydzien teraz zostawilam partnera z moja malutka i nigdy tak dlugo nie bylam bez niej wiec wiem przez co przechodzisz, ale z drugiej strony postaraj sie jakos wykorzystac ten czas dla siebie, moze jakas dobra ksiazka, idz do kina. Sytuacja u mnie posobna do twojej, naturals, a pozniej pod gorke. W jakiej klinice sie leczysz?
w Bocianie. U ciebie co jest przyczyną, masz już za sobą badania. Moze już pisałaś ale nie dam rady przeczytać całego wątku:)

w Bocianie. U ciebie co jest przyczyną, masz już za sobą badania. Moze już pisałaś ale nie dam rady przeczytać całego wątku:)

U mnie niskie amh, moja coreczka skonczyla wlasnie 5 lat i o drugie dziecko staramy sie naturlanie ponad 2 lata. podchodzimy do in vitro z kd ze wzgledu na moje niskie amh. Morfologia partnera tez obnizona, ale powiedzieili w klinice, ze jest z czego wybierac. Po pierwszym transferze cb, Teraz w ponidzialek drugi transfer wiec zobaczymy :)

U mnie niskie amh, moja coreczka skonczyla wlasnie 5 lat i o drugie dziecko staramy sie naturlanie ponad 2 lata. podchodzimy do in vitro z kd ze wzgledu na moje niskie amh. Morfologia partnera tez obnizona, ale powiedzieili w klinice, ze jest z czego wybierac. Po pierwszym transferze cb, Teraz w ponidzialek drugi transfer wiec zobaczymy :)
Trzymam kciuki za powodzenie przy transferze. Zakładam że miałaś już inny citroen na własnym cyklu i nie wyszło. Ja jestem na etapie godzenia się że bede miała tylko jedno dziecko.

reklama
Do góry