Jest ciekawie od 3 dni wieczorem tak właśnie od tej godziny z 2 h mam mdłości wczoraj nawet były wymioty ale ogólnie czuje się zajebiscie jak drzemkę zrobiłam dzisiaj to ponad 3 h jest pięknie aby tak dalej a te mdłość nie przeszkadzają mi wglCud trwa!!! Brawo!!! Nuuudnej ciąży życzę!!! [emoji8]
reklama
edloteh
Fanka BB :)
@PaulinkaP bravo [emoji7] za kolejne przyrosty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ a potem piękne widoki na usg [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dziewczyny czy to normalne, że do dziś tj 15t2d nie przytyłam nawet 0.5 kg???
Jak zdrowo się odżywiasz + np miałaś zwrotki w I trymestsze to możliwe Ja do 20tc miałam +3 a słodycze pochłaniałam hurtowo i ani jednego pawia. Za to potem tempo jest zawrotne. Jak Bejbik dobrze przyrasta i wód jest wystarczająco i Ty się dobrze czujesz to myślę, że nie masz się czym martwić
misis188
Powiem ci ze mi tez bardzo ona podeszla bo z charaktetu jest pofobna do mohej ingi z krk nastepna wizyta na pewno u niej bo G tak czy inaczej jeszcze nie bedzie. to moze cie gdzies widzialam na korytarzudzoasia... ja w czerwcu też szłam krótkim protokołem u dr G ale mialam tylko dwie komórki które zamroziłam teraz idę długim. .. dzisiaj byłam u dr Gajewskiej i powiem szczerze ze bardzo mi ona odpowiada. zastanawiam się czy u niej nie zostać. ona proponuję mi menopur i Gonal...ale narazie mam jakąś torbiel. A za twoje komórki trzymam kciuki.
Ja wlasnie na gonalu i menopurze taki kijowy rezultat mam. Jesli bede miec nastepny to chce tez jednak dlugi i te same leki co za pierwszym razem w innej klinice.[/QUOTE]
Nie bedzie nastepnego razu no chyba ze bedziesz chciala 4 dziecko❤❤❤
No właśnie nie wiem i nie rozumiem co się dzieje. Do in vitro podeszłam z marszu i niewiele wiem. Jednak 20 pęcherzyków to jest za dużo a do tego są małe i nie rosną jak należy. Co do zapładniania to mam powyzej 35 lat i mogą zapłodnić mi wszystko co pobiorą. Nie spodziewałam się takich cyrków, moje AMH wynosi 2,3 więc nie wskazuje na jakiś problem z większa ilością jajek przy stymulacji. Co do lekarza to niestety dziś wszystko w pośpiechu i w zastępstwie. Mimo wszystko to doświadczony lekarz. No nic wizyta następna w poniedziałek jeszcze u innego byle to jakoś przetrwać.
Nie martw się, wzrost jajek na końcówce przyspiesza
Lipa jak nie wiem. Jest tylko 3. Reszta byla pusciusienka. Przynajmniej nie mam dylematu czy robic transfer czy nie bo tak czy srak odroczony ze wzgledu na plyn w macicy.
@Kurcia wez zaskocz i daj nadzieje...
Nie pozwalam tak myśleć!!! jaka lipa - jak Boga kocham -jak kopnę w te zgrabne dupsko!!!AŻ trzy!!! będą z tego piękne ciąże!!!!
dżoasia
Pęcherzyki rosną 1-2mm na dobę. A mogły być też niedokładnie zmierzone, bo to są pomiary orientacyjne. Lepiej że wolno rosną niż za szybko, bo mogły by być puste.Dziewczyny chciałam się przywitać i napisać kilka słów o mojej sytuacji. Jestem w trakcie stymulacji, dziś 9 dzień menopuru (200 jednostek) oraz Gonapeptyl Daily to już chyba 22 dzień. Podglądanie pęcherzyków w 7 dc stymulacji (13 po około 8-10 mm) i 9 dc stymulacji (około 20 sztuk po około 11-12 mm). Dziś dawka leku została utrzymana, boję się że za dużo tych pęcherzyków i za wolno rosną. Lekarz na moje obawy stwierdził, że lepiej tak niż za mało, tylko jajka słabo rosną, kazał napić się wina. Hormony z 7 dnia - E2 - 340, z 9 dnia - 1091. Proszę napiszcie mi jak to wygląda z waszej perspektywy. To moje pierwsze podejście jestem zielona w temacie.
reklama
Nie wiem, pewnie za duzo wina pilam
Wariatka!!!
Podziel się: