reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie pozwalam tak myśleć!!! jaka lipa - jak Boga kocham -jak kopnę w te zgrabne dupsko!!!AŻ trzy!!! będą z tego piękne ciąże!!!!
Sylwunia, nauczyłam się ostrożnie podchodzic do marzeń. Nie zdziwię się jak się w poniedzialek okaże że wszystkie były ujowe.
W tamtym roku też mi tu dziewczyny pisały z milionem wykrzykników, że jak mogę się załamywać/bać jak mam tyyyyyyyyyle zarodków, że mi zazdroszczą itp. Jak widać nie było czego.
Potem jak bety ujowo przyrastały to też niektóre robiły ze mnie wariatkę, że o uj mi chodzi jak beta rośnie.
Teraz też zbytnio optymistyczne komentarze mnie nie pocieszają. Nie, że to tak tylko do ciebie, ale tak ogólnie :*
i nie, żeby co - dzięki za wszystkie kciuki ;)

A jak daleko jestes?
11t2d mialam utrogestan brac do jutra a agolutin do piatku. Ale e takim razie zrobie zamiane wezme jutro ostatni agolutin a do niedzieli utrogestan 1x100. A pozniej 3x1 duphaston do 16 tc tak kazal moj gin u ktorego prowadze ciaze
Progesteron we wtorek byl na poziomie 46 przed lekami wiec jest na ladnym poziomie

USG dopiero 20 zastanawiam się żeby tu wcześniej iść aż 3 tyg czekania jak myślisz mam powtarzać jeszcze betke ?;)

Tak, moim zdaniem warto. Do tego jeszcze oznacz progesteron. A potem odliczaj dni do usg [emoji7]

@motylek24 lepiej jak rosną wolno i miarowo. Nie zamartwiaj. Za kolejną wizytę [emoji110]️[emoji110]️ Pij też dużo wody

Sylwunia, nauczyłam się ostrożnie podchodzic do marzeń. Nie zdziwię się jak się w poniedzialek okaże że wszystkie były ujowe.
W tamtym roku też mi tu dziewczyny pisały z milionem wykrzykników, że jak mogę się załamywać/bać jak mam tyyyyyyyyyle zarodków, że mi zazdroszczą itp. Jak widać nie było czego.
Potem jak bety ujowo przyrastały to też niektóre robiły ze mnie wariatkę, że o uj mi chodzi jak beta rośnie.
Teraz też zbytnio optymistyczne komentarze mnie nie pocieszają. Nie, że to tak tylko do ciebie, ale tak ogólnie :*
i nie, żeby co - dzięki za wszystkie kciuki ;)
Ja tez z tych co wola uslyszec ze jest do dupy niz nierealnie optymistyczne pocieszenia.
Ale kiedy ja skazalam moj leniwy zarodek na kleske to on wtedy zaskoczyl.
Wiec Ty swoich nie skazuj. Zobaczymy co bedzie. Jak widac "cuda" sie dzieja.

reklama
Dziękuję za wsparcie. Matko jedyna nie wiedziałam, że takie to trudne. Przyjechałam do obcego miasta, siedzę sama i dostaję świra, a miałam się relaksować, chodzić na lody i inne atrakcje i zakończyć to wszystko ciążą. O ja naiwna! Dziś rano idąc do kliniki trochę sobie popłakałam nawet nie wiem dlaczego? niestety mąż został z dzieckiem, tak mamy jedno zupełnie naturalnie. Jak to plączą się losy. Dziewczyny widzę, że spory ruch tutaj trzymam kciuki za staraczki a ciążowym gratuluję.

Do góry