USG dopiero 20 zastanawiam się żeby tu wcześniej iść aż 3 tyg czekania jak myślisz mam powtarzać jeszcze betke ?@PaulinkaP bravo [emoji7] za kolejne przyrosty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ a potem piękne widoki na usg [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Sylwunia, nauczyłam się ostrożnie podchodzic do marzeń. Nie zdziwię się jak się w poniedzialek okaże że wszystkie były ujowe.Nie pozwalam tak myśleć!!! jaka lipa - jak Boga kocham -jak kopnę w te zgrabne dupsko!!!AŻ trzy!!! będą z tego piękne ciąże!!!!
W tamtym roku też mi tu dziewczyny pisały z milionem wykrzykników, że jak mogę się załamywać/bać jak mam tyyyyyyyyyle zarodków, że mi zazdroszczą itp. Jak widać nie było czego.
Potem jak bety ujowo przyrastały to też niektóre robiły ze mnie wariatkę, że o uj mi chodzi jak beta rośnie.
Teraz też zbytnio optymistyczne komentarze mnie nie pocieszają. Nie, że to tak tylko do ciebie, ale tak ogólnie :*
i nie, żeby co - dzięki za wszystkie kciuki
gosia321
11t2d mialam utrogestan brac do jutra a agolutin do piatku. Ale e takim razie zrobie zamiane wezme jutro ostatni agolutin a do niedzieli utrogestan 1x100. A pozniej 3x1 duphaston do 16 tc tak kazal moj gin u ktorego prowadze ciazeA jak daleko jestes?
Progesteron we wtorek byl na poziomie 46 przed lekami wiec jest na ladnym poziomie
gosia321
Czyste jeziorko sztuczne w lesieGosiu zależy jakie to jezioro. Jak czyste to myślę, że możesz się moczyć, tylko najlepiej po wyjściu z wody przebierz strój na suchą bawełnianą bieliznę (chyba że to plaża nudystów ).
Wymoczylam nogi narazie nastepnym razem poplywam
edloteh
USG dopiero 20 zastanawiam się żeby tu wcześniej iść aż 3 tyg czekania jak myślisz mam powtarzać jeszcze betke ?
Tak, moim zdaniem warto. Do tego jeszcze oznacz progesteron. A potem odliczaj dni do usg [emoji7]
@motylek24 lepiej jak rosną wolno i miarowo. Nie zamartwiaj. Za kolejną wizytę [emoji110]️[emoji110]️ Pij też dużo wody
gosia321
Polecam.sie na przyszloscFull profeska dziękuję:*
Ja tez z tych co wola uslyszec ze jest do dupy niz nierealnie optymistyczne pocieszenia.Sylwunia, nauczyłam się ostrożnie podchodzic do marzeń. Nie zdziwię się jak się w poniedzialek okaże że wszystkie były ujowe.
W tamtym roku też mi tu dziewczyny pisały z milionem wykrzykników, że jak mogę się załamywać/bać jak mam tyyyyyyyyyle zarodków, że mi zazdroszczą itp. Jak widać nie było czego.
Potem jak bety ujowo przyrastały to też niektóre robiły ze mnie wariatkę, że o uj mi chodzi jak beta rośnie.
Teraz też zbytnio optymistyczne komentarze mnie nie pocieszają. Nie, że to tak tylko do ciebie, ale tak ogólnie :*
i nie, żeby co - dzięki za wszystkie kciuki
Ale kiedy ja skazalam moj leniwy zarodek na kleske to on wtedy zaskoczyl.
Wiec Ty swoich nie skazuj. Zobaczymy co bedzie. Jak widac "cuda" sie dzieja.
anetka303
Super, gratulacje!Dziewczyny jest wynik cudzie trwaj 8 dziej 64,36 dzisiaj 10 dzień 113,10 czyli dobrze
dżoasia
Nie skazuję :*Ja tez z tych co wola uslyszec ze jest do dupy niz nierealnie optymistyczne pocieszenia.
Ale kiedy ja skazalam moj leniwy zarodek na kleske to on wtedy zaskoczyl.
Wiec Ty swoich nie skazuj. Zobaczymy co bedzie. Jak widac "cuda" sie dzieja.
reklama
motylek24
Dziękuję za wsparcie. Matko jedyna nie wiedziałam, że takie to trudne. Przyjechałam do obcego miasta, siedzę sama i dostaję świra, a miałam się relaksować, chodzić na lody i inne atrakcje i zakończyć to wszystko ciążą. O ja naiwna! Dziś rano idąc do kliniki trochę sobie popłakałam nawet nie wiem dlaczego? niestety mąż został z dzieckiem, tak mamy jedno zupełnie naturalnie. Jak to plączą się losy. Dziewczyny widzę, że spory ruch tutaj trzymam kciuki za staraczki a ciążowym gratuluję.
Podziel się: