gosia321
Fanka BB :)
Moga uczulic ale nie sa zakazane absolutnieBabo wiesz jak ja pomarańcze wpierniczalam. Potrafilam zjesc 2 kg dziennie. A dlaczego nie wolno cytrusow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moga uczulic ale nie sa zakazane absolutnieBabo wiesz jak ja pomarańcze wpierniczalam. Potrafilam zjesc 2 kg dziennie. A dlaczego nie wolno cytrusow?
Tam maja być dwa maluchy jest pięknie a będzie jeszcze piękniej jestem szczęśliwaBardzo dobrze. [emoji8] maluchu rośnij w siłę.
To kiedy wizyta??Tam maja być dwa maluchy jest pięknie a będzie jeszcze piękniej jestem szczęśliwa
Aaa no to czekamy na podwójne szczęście w takim razie. Coś mi się pomieszało, że miałaś transfer jednego kluska. Maluchy, trzymajcie się mocno mamusi.[emoji7]Tam maja być dwa maluchy jest pięknie a będzie jeszcze piękniej jestem szczęśliwa
Biedny brzuszek A tam gdzie masz plasterki też robisz ?To wlasnie zle robisz bo obszar ponizej pepka boli najbardziej wrzucam zdjecie Zobacz załącznik 882337
Dziewczyny jest wynik cudzie trwaj 8 dziej 64,36 dzisiaj 10 dzień 113,10 czyli dobrze
Tak musialam ci jakos zaznaczyc ten obszarBiedny brzuszek A tam gdzie masz plasterki też robisz ?
hurra to kiedy wizyta u lekarza teraz mamuśkaDziewczyny jest wynik cudzie trwaj 8 dziej 64,36 dzisiaj 10 dzień 113,10 czyli dobrze
@labelladurmiente plan masz dobry ;-)Na razie to raz pierwszy w życiu idę jutro sama na wesele. Znaczy bedą tam moi znajomi, ale idę bez osoby towarzyszącej... Powiem Wam ze dziwnie sie z tym czuje. Ale w razie „w” mam plan, ze drinki, drinki, duuuzo drinków i spac [emoji6]
@PaulinkaP Gratulacje :*Piękny wynik! Kolejne forumowe bliźniaki się szykują