reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W dupsko Agolutin i jeszcze do 3.08 bede go brac ;)
A heparyne mam miec przez cala ciaze i okres pologu jakos trzeba bedzie sobie radzic ;)
Ja tez tak mialam miec ale balam.sie po doswiadczeniach @Ewunka i napisalam do docenta czy moge odstawic po 34 tc i najpierw kazal odstawić acard a 5 dni pozniej heparyne. Tylko u mnie ta heparyna byla tak profilaktycznie

reklama
Cale szczescie bo ja juz tylko czekam az sie zaczna ;)
Ogolnie moje dziecko bedzie owocorzerca to na bank najpierw matka jadla truskawki pozniej czeresnie arbuzy i nektarynki teraz sliwki i borowki samo zdrowie normalnie ;) nawet papierowki mi smakowaly a nigdy ich nie lubilam ;)
Oj moje tez. Najlepiej bylo jak w zimie siedziałam w niedziele przed tv i leciała moja ulubienica z lat dzieciecych pippi:) i na stole mieli arbuza. I taka mnie naszla na niego chec ale gdziez w zimie arbuz. A maz pojechal do Kosciola i wstapil do sklepu przy okazji. Ja mu nic nie mowilam a on mi kupil arbuza bo byl. Jadlam go i zyga...m ale jaki on byl pyszny:) i w okresie wymiotow nie zwracalam tylko jabłek. Teraz to slodycze moga dla mnie nie istniec

Ja tez tak mialam miec ale balam.sie po doswiadczeniach @Ewunka i napisalam do docenta czy moge odstawic po 34 tc i najpierw kazal odstawić acard a 5 dni pozniej heparyne. Tylko u mnie ta heparyna byla tak profilaktycznie
Tzn pewnie tez bede musiala odstawic na jakis czas przed cc ale to juz tym bede sie zajmowac pod koniec ciazy :)

Oj moje tez. Najlepiej bylo jak w zimie siedziałam w niedziele przed tv i leciała moja ulubienica z lat dzieciecych pippi:) i na stole mieli arbuza. I taka mnie naszla na niego chec ale gdziez w zimie arbuz. A maz pojechal do Kosciola i wstapil do sklepu przy okazji. Ja mu nic nie mowilam a on mi kupil arbuza bo byl. Jadlam go i zyga...m ale jaki on byl pyszny:) i w okresie wymiotow nie zwracalam tylko jabłek. Teraz to slodycze moga dla mnie nie istniec
No zima bedzie gorsza bo mniej owocow bedzie ;) a cytrusow za duzo nie mozna nic zostana jablka gruszki ;) i melony

reklama
Do góry