misis188
Fanka BB :)
Ja tez o tym pomyslalam ze tam moze pozna tego jedynego❤Kochana zawsze ktos sie znajdzie na weselu zeby sie z toba bawic a noz widelec moze poznasz kogos na dluzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez o tym pomyslalam ze tam moze pozna tego jedynego❤Kochana zawsze ktos sie znajdzie na weselu zeby sie z toba bawic a noz widelec moze poznasz kogos na dluzej
i ja tez potrzebuje terminu do pasnikaPodlaczam sie do petycji) ja rowniez chetnie przygarne termin sierpniowy lub wrzesniowy jako druga w kolejce
A w dupsko co bilas no ja 12 listopada mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki wiec od 13 kulam sie do konca czerwca i na prawde już dosc jak długo masz brac heparyne?No tak jak juz brzuch bedzie wiekszy i twardy to tez przeniose sie na uda narazie daje w brzuch. Hmm a juz tyle tych zastrzykow wzielam ze wlasciwie to sie przyzwyczailam i juz nie czuje tego bolu. Tak samo z zastrzykami w dupsko poszlo juz 40 zastrzykow takze juz nie rusza mnie wbijanie igly
To wlasnie zle robisz bo obszar ponizej pepka boli najbardziej wrzucam zdjecieJa właśnie walę poniżej pępka w oponke
Rośnie juz rosnie❤❤To wlasnie zle robisz bo obszar ponizej pepka boli najbardziej wrzucam zdjecie Zobacz załącznik 882337
W dupsko Agolutin i jeszcze do 3.08 bede go bracA w dupsko co bilas no ja 12 listopada mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki wiec od 13 kulam sie do konca czerwca i na prawde już dosc jak długo masz brac heparyne?
Noo zaokragla sieRośnie juz rosnie❤❤
Dlatego ta pani o której pisały @Kurcia i @Margit2018 nie wychodzi tylko dozoruje, a w razie małego zapału chłopaków do "roboty" robi striptismów tak więcej to maz @dżoasia nie zrobi "roboty "
Cale szczescie bo ja juz tylko czekam az sie zacznaDziewczyny, maliny można, sok z malin można. Nie można naparu z liści krzewu malinowego