Hehehe... chciałbyc miły a nie wyszło;-) ahh ci faceci;-)@dżoasia za piękne i dorodne jajca:-* @PaulinkaP za prawidłowy przyrost ;-) trzymam mocno kciuki:-*Mój mąż pięknie to podsumował.. Stwierdził że jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to się jej jeszcze nie dopatrzy.. Po prostu będzie myślał, że jestem gruba .. Jak milo
reklama
To ja femibion 2 biorę też na noc, ale chyba to nic nie zmieniło. Ja jeszcze myślę, że to może być przez euthyrox 75. Przy mniejszych dawkach było ok, dopiero jak mi zwiększył zaczęły się jazdy. Za tydzień mam endokrynologa, zobaczymy co powie.Coś w tym moze byc. Ja nie zapomne jak zmienilam femibion 1 na 2. Zawsze bralam rano i to bylo tradycyjnie leki, sniadanko i po jakiejs godzinie pierwsze zyganko. A pierwszego dnia jak wzięłam 2 to ledwo co polknelam to od razu polecialam do kibla i strasznie mnie potem meczylo. I od tego dnia do dzis 2 i magnez biore przed samym snem
Margit2018
Fanka BB :)
Jesśu padłam. Uwielbiam wasNa samym końcu po prawej stronie Jest tam kamerka i oczekujące na punkcję mogą podglądać
Słodkich snów i owocnego jajobrania
Margit2018
Ale ta pani co prosi to później wychodzi?Wchodzi sie do labu. Pani prosi. I tam jest pokoik zaraz za drzwiami do labu
Kochana też myślałam, że wszystko zaniosę A tu coraz ciężej... A tak chętnie bym się podzieliła...@Gotart Dawaj te wymioty do mnie chętnie przyjmę je na klatę
Margit2018
Dżoasia trzymaj się miłych snów. Tak nieśmiało zapytam o którrej coś będziemy wiedzieć? Paulinka za meeeega przyrost. Buziaczki dziewczynki.
Haha mam nadzieje ze wychodzi musze dopytac meza.Ale ta pani co prosi to później wychodzi?
ilmenau
@dżoasia - za super jajobranie!
@PaulinkaP - za betę do nieba!
Czuje, ze dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości
@PaulinkaP - za betę do nieba!
Czuje, ze dzisiaj będzie dzień dobrych wiadomości
Tak . Jestem już po immunopresjiCzy termij jest wolny? Potrzebuhe dla znajomej
reklama
TakJestem chetna! To wizyta w lodzi?
Podziel się: