Margit2018
Fanka BB :)
Nie wierzymy tz wierzymy Dżoasi na słowoEj nie pitol! Wcales nie gruba, dziewczyny nie wierzcie jej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzymy tz wierzymy Dżoasi na słowoEj nie pitol! Wcales nie gruba, dziewczyny nie wierzcie jej
Ej nie pitol! Wcales nie gruba, dziewczyny nie wierzcie jej
zobaczymy czy tendencja wagi sie utrzyma. ale jeśli tak to bez cc to bym padła....Wow! Nie mam nic do dodania hihi
Zgadzam sie na 100% z Twoja wypowiedzia. Dlatego ja swoje stokrotki zrobilam w takim miejscu na ramieniu, zeby nie bylo ich widac spod krotkiego rekawa, nie wystaja ani na ramie ani na obojczyk (przy wiekszym dekoldzie). Mysle ze na dziary typu rekawy itp mozna sobie pozwolic tylko w przypadku wolnych, artystycznych zawodow lub gdy ma sie dobrze prosperujaca wlasna dzialalnosc.. a dopoki bedzieny w jakis sposob zalezni od innych ludzi, pracodawcow, niestety trzeba uwazac
Kuzwa jak ty gruba to wychodziloby ze ja słoń. A ja przeciez laska jestemTak jest-gruba wcale tylko kości takie
No dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
Galaktyka jak sie patrzy. Zobacz załącznik 882214
Kuzwa jak ty gruba to wychodziloby ze ja słoń. A ja przeciez laska jestem
Zawsze chciałam mieć brata ale 4.. szok [emoji3]Aśka -dokładnie to samo miałam pisać!!!
I do tego jeszcze sister-zawsze chciałam mieć-ale niestety /stety mam 4 braci
Piękny brzunio [emoji8]No dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
Galaktyka jak sie patrzy. Zobacz załącznik 882214