reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Staram sie i do przodu [emoji123] Rozwodzę sie, tęsknie za czasami kiedy mogłam sie starac o dzidziusia, ale wierze ze jeszcze sobie kiedys zdążę życie ułożyć. A poza tym to po staremu [emoji16][emoji12] Buziaki

Taka Super Babka jak Ty na 100we sobie jeszcze pięknie życie ułoży.Jesteś piękną duszyczką A ja wierzę ,że dobro wraca:tak:
Fajnie,że się odezwałaś-często myślę sobie co u tej Naszej Irminki słychać-buziaki;):)

Asiu, mam nadzieje, ze dzis lepsze samopoczucie. Wlasnie nadrabiam forum od wczoraj i widze, ze dziewzcyny juz ci znalazly pare rozwiazan co do tatuazu ;). Nie przejmuj sie tym, to nie jest wazne. Mam nadzieje, ze te recepty ci dojda jak najszybciej i ktos z rodziny Ci je zrezlaizuje. Jakbys cos potrzebowala to pisz ja w pon mam transfer to zawsze moge poprosic o wiecej recept jesli sie leki pokrywaja w razie gdyby te recepty sie nie zmaterializowaly.

Jeny ale slodko :) Wy dziewczyny tutaj rozwalacie system! taka dobroc ze nigdzie nie ma tak dobrze jak z Wami!!!
[emoji173]️

Mialam doczytac i napisac ... ale zostalo mi jakies 300 stron [emoji33] a wiec nie wiem czy tak na szybko dam rade, dopiero z pracy wracam!!!

Ale bylam dzisiaj u gina pogadac o planach i jak ona tutaj lokalnie moze mnie wspierac. A wiec mowi ze jak Pasnik jej przesle info o lekach i jak mam brac to ona mi wszystko tu wypisze, poszuka jakie to leki tutaj i mi przepisze. Poza tym pojdzie na ubezpieczenie a wiec zawsze troche croszy do przodu! Bardzo mi odpowiada ta nowa doktor, czuje sie u niej jak u kolezanki na kawie :)
Poza tym da mi zwolnienie z pracy na czas kuracji, ale mysle aby zrobic na 50% i pracowac te 50% tylko z domu, bo Gosia mi mowila ze dosyc latwo mozna zlapac infekcje a poza tym jest sie ogolnie zmeczonym i oslabionym. Mysle ze szef moj na to pojdzie, a jak nie pojdzie to zwolnienie na 100%, ale wolalabym na 50% aby za duzo nie myslec! A wiec ta sprawa zalatwiona.

A teraz pytanie do Was, mam wypisane aby brac leki od pierwszego dnia cyklu, ale czy to na prawde bierze sie przy cyklu, ona mowila aby sie podpytac o to. Chodzi o to ze moje cykle sa bardzo rozne, dzisiaj jest dzien 46 i @ nie ma i nie wyglada ze przyjdzie ... teraz jedziemy na wakacje i sie zastanawiam co jak dostane na wakacjach albo zaraz przed. Pasnik nie sugeruje aby zaczac na wakacjach, poza tym nie ogarne lekow do tej pory a wiec chcialabym zaczac po urlopie ale jak dostane @ przed samym to musze znow na kolejny cykl czekac a to bedzie kolejne 1.5 miesiaca albo i wiecej, a nie chce tyle czekac bo potem znow bedzie pora chorob itp. Napisze do Pasnika ale co wy myslicie???

reklama
Do góry