reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcia nie będę ci pisać bo się uprzedzisz;) zresztą zaraz i ciebie dopadnie. Zajebiste 24h mdłości, wspólna toaleta w pracy, hormonalny energyland. Jak śpię to nie czuję ale ile można spać, aż mnie ucho boli od poduszki. Dziewczynki kochane nie gniewajcie się że narzekam:rolleyes:
Domyślam sie ze upal nie pomaga na to wszystko. Oby szybko przeszło i kolejne tygodnie byly dla Ciebie bardziej laskawe. :*
A może coś nie nachalnego jak ten który znalazłam w necie. Zatkało by mu kakao:)
UMARLAM

@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil
A ja miałam polipa przez kilka lat i było go widać tylko 2 razy - raz przy stymulacji clo gdzies w połowie cyklu (ale ten doktorek jakoś się nim wtedy nie przejął) a drugi raz chyba z 3 lata później przy sprawdzaniu drożności, jak się gibała pałka w macicy wypełnionej pianką. I mojej koleżance Inga tez wypatrzyła dopiero przy stymulacji tuż przed owulacją. Może są jakieś różne rodzaje czy jak?

A moze w sprawie tauazu ustalic jakis wspolny fron? To ze facet zachowuje sie jak facet, to jeszcze daleko nie znaczy ze musi Asi przykrosc robic, a gola baba na pol reki ma juz swoj przekaz, to nie jest motylek ... Asi moze byc przykro a oprocz tego ogladac to cale zycie , tez bym nie chcialao_O
Mój jakby zrobił to by do ręki się w nocy przytulał...i nie tylko przytulał ....bym mu powiedziała niech przyjemność sprawia mu ta Pani na ręku :p

Dla chlopcow Igor albo Borys. A z dziewczynek to cale mnostwo bylo (Alicja, Gabriela, Iga, Jagoda, Malwina, Nina, Pola, Sara, Urszula) ale sie nie mozemy zdecydowac [emoji6] aktualnie najbardziej bym chciala Ule, ale mojemu nie bardzo lezy. Ale to nie jest zaden problem [emoji4] Wazne zeby zdrowe bylo, a imie jakies ogarniemy [emoji4]

Chlopkers, normalnie moje typy [emoji173]️ Borys. Nina. Pola. Sara. Jeszcze: Lena, Kalina. Ksawery. Leon. [emoji16]

Hmm ja mam dwie @@@ w miesiącu wiec może to coś innego . Prp to mezoterapia osoczem bogatoplytkowym. Odmłodzę sobie jajniki
aaa, to wiedziałam z fb tylko nie wiedziałam że tak to się nazywa w skrócie :) No to niech się jajniki odmłodzą i później niech się biora do roboty :)

reklama
Do góry