reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kalno,
a to faktycznie @ czy plamienie srodcykliczne? Ma w sumie takie same objawy jak przy okresie, pojawia sie przy owulacji , kiedy hormony zmieniaja swoje wartosci i ustaje jak progesteron wchodzi w wysoka faze. Czesto sie to zdaza przy miesniakach, polipach i anty koncepcji.
To co mi do tego nie pasuje to twoje cienkie endometriu , ktore w sumie powinno byc wlasnie mega grube, jesli ono sie złuszcza tak szybko to faktycznie cos jest nie tak. Musialabys zrobic wg mnie badanie hormonow zeby ustalic w jakiej fazie cyklu znajduje sie twoj organizm.

A ja miałam polipa przez kilka lat i było go widać tylko 2 razy - raz przy stymulacji clo gdzies w połowie cyklu (ale ten doktorek jakoś się nim wtedy nie przejął) a drugi raz chyba z 3 lata później przy sprawdzaniu drożności, jak się gibała pałka w macicy wypełnionej pianką. I mojej koleżance Inga tez wypatrzyła dopiero przy stymulacji tuż przed owulacją. Może są jakieś różne rodzaje czy jak?
Nie wiem ... ja się na tym w ogóle nie znam .

Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety. :)
Czasem też myślę o Wandzie. ;)
Ale wątpię, żebym miała dziewuszkę teraz choć jedną. Takie mam silne przeczucie chłopakowe. ;)
Wandy sa wredne

reklama
@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil
Boże przypomniało mi się USG w 2dc. Tak G.-K. zalałam fotel,że się zastanawiałam czy ubierać majty czy z gołymi 4 literami to ścierać. Mam nadzieję,że przy tej ilości pacjentów zapomniała,że ja to ja :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry