reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kalno,
a to faktycznie @ czy plamienie srodcykliczne? Ma w sumie takie same objawy jak przy okresie, pojawia sie przy owulacji , kiedy hormony zmieniaja swoje wartosci i ustaje jak progesteron wchodzi w wysoka faze. Czesto sie to zdaza przy miesniakach, polipach i anty koncepcji.
To co mi do tego nie pasuje to twoje cienkie endometriu , ktore w sumie powinno byc wlasnie mega grube, jesli ono sie złuszcza tak szybko to faktycznie cos jest nie tak. Musialabys zrobic wg mnie badanie hormonow zeby ustalic w jakiej fazie cyklu znajduje sie twoj organizm.

A ja miałam polipa przez kilka lat i było go widać tylko 2 razy - raz przy stymulacji clo gdzies w połowie cyklu (ale ten doktorek jakoś się nim wtedy nie przejął) a drugi raz chyba z 3 lata później przy sprawdzaniu drożności, jak się gibała pałka w macicy wypełnionej pianką. I mojej koleżance Inga tez wypatrzyła dopiero przy stymulacji tuż przed owulacją. Może są jakieś różne rodzaje czy jak?
Nie wiem ... ja się na tym w ogóle nie znam .

Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety. :)
Czasem też myślę o Wandzie. ;)
Ale wątpię, żebym miała dziewuszkę teraz choć jedną. Takie mam silne przeczucie chłopakowe. ;)
Wandy sa wredne

reklama
@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil
Boże przypomniało mi się USG w 2dc. Tak G.-K. zalałam fotel,że się zastanawiałam czy ubierać majty czy z gołymi 4 literami to ścierać. Mam nadzieję,że przy tej ilości pacjentów zapomniała,że ja to ja :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry