reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@JoannaRak to jest pomysł :) nawet henna sabie zrób i niech poczuje się jak Ty :D
Kochana cieszę się ze wróciłaś do walki , trzymam kciuki aby było wszystko dobrze :)
A może coś nie nachalnego jak ten który znalazłam w necie. Zatkało by mu kakao:)

Załączniki

• Screenshot_20180726-223633_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180726-223633_Samsung Internet.jpg
    125 KB · Wyświetleń: 92
reklama
No skłonności rodzinne do zapalenia żył są a do tego jestem tez z tych co to jak się mnie dotknie to juz mam sinika...
Mam tez fraxiparine 0.6 ale chyba teraz juz nie ma sensu zmieniac
Jak masz skłonność do siniaków to nie jest raczej wskazana wysoka dawka, żeby się krwiaki nie robiły. Czyli raczej ta 0,4 jest naprawdę wystarczająca

A może coś nie nachalnego jak ten który znalazłam w necie. Zatkało by mu kakao:)
No Asia jak zrobisz sobie taki nawet henna to mega szacun... :D
Uważam że pomysł jest rewelacyjny... :-) próbuje siebie to wyobrazić jak Twój mąż wraca, rozbiera Cię wzrokiem a tu napotyka takie dzieło.... :D hahah

A moze w sprawie tauazu ustalic jakis wspolny fron? To ze facet zachowuje sie jak facet, to jeszcze daleko nie znaczy ze musi Asi przykrosc robic, a gola baba na pol reki ma juz swoj przekaz, to nie jest motylek ... Asi moze byc przykro a oprocz tego ogladac to cale zycie , tez bym nie chcialao_O

Dziewczyny 8.07 dostałam miesiączkę ,23.07 byłam umówiona do gin żeby sprawdzić czy mój „polip „ zniknął . I faktycznie nic nie było macica czysta . Pani gin na prawym jajniki zauważyła pecherzyki no i niby bylo to normalne bo byłam w połowie cyklu , endometrium było bardzo cienkie a dwa dni po wizycie dostałam znowu @@@. Jak to możliwe ? Teraz siedzę i się zastanawiam czy aby ta Pani jest kompetentna i czy się nie myli(może to torbiele a nie pecherzyki ). W czwartek mam prp ... Co robić ?? Iść się przebadać do kogoś innego ?? Co byście zrobiły na moim miejscu ??
Widać wszystko może się zdarzyć. Przy torbielach też ciężko dostać @. Często jak się tu dziewczynom spóźniały okresy to wychodziło że maja torbiele. A co to prp?

Nie mam pojecia co sie moglo podziac [emoji58] jesli nie ufasz tej kobiecie, to przejdz sie do innego lekarza, druga konsultacja nigdy nie zaszkodzi, a moze pomoc. Moze bardziej ogarniete dziewczyny cos doradza? @dżoasia @gosia321 @Kurcia @Iskra_82 ?
Chyba tak właśnie zrobie . Przepisywać się narazie nie będę ale pójdę na konsultacje gdzieś indziej . Niech zobaczy czy cis tam siedzi czy jest ok

A moze w sprawie tauazu ustalic jakis wspolny fron? To ze facet zachowuje sie jak facet, to jeszcze daleko nie znaczy ze musi Asi przykrosc robic, a gola baba na pol reki ma juz swoj przekaz, to nie jest motylek ... Asi moze byc przykro a oprocz tego ogladac to cale zycie , tez bym nie chcialao_O
No kurcze ale jak ten tatuaz juz tam jest. To ciezko dyskutowac [emoji58]

reklama
Widać wszystko może się zdarzyć. Przy torbielach też ciężko dostać @. Często jak się tu dziewczynom spóźniały okresy to wychodziło że maja torbiele. A co to prp?
Hmm ja mam dwie @@@ w miesiącu wiec może to coś innego . Prp to mezoterapia osoczem bogatoplytkowym. Odmłodzę sobie jajniki

Do góry