reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny 8.07 dostałam miesiączkę ,23.07 byłam umówiona do gin żeby sprawdzić czy mój „polip „ zniknął . I faktycznie nic nie było macica czysta . Pani gin na prawym jajniki zauważyła pecherzyki no i niby bylo to normalne bo byłam w połowie cyklu , endometrium było bardzo cienkie a dwa dni po wizycie dostałam znowu @@@. Jak to możliwe ? Teraz siedzę i się zastanawiam czy aby ta Pani jest kompetentna i czy się nie myli(może to torbiele a nie pecherzyki ). W czwartek mam prp ... Co robić ?? Iść się przebadać do kogoś innego ?? Co byście zrobiły na moim miejscu ??
Nie mam pojecia co sie moglo podziac [emoji58] jesli nie ufasz tej kobiecie, to przejdz sie do innego lekarza, druga konsultacja nigdy nie zaszkodzi, a moze pomoc. Moze bardziej ogarniete dziewczyny cos doradza? @dżoasia @gosia321 @Kurcia @Iskra_82 ?

problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!

On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac :(
A co Cię bardziej wkurza: sama kwestia tatuażu czy ta goła babka? Co jest złego w nagiej kobiecie? Przypomina jakaś jego "koleżankę " czy ma twarz podobna zupełnie do nikogo? Asiu mi się wydaje, że problem leży gdzie indziej a nie w tatuażu....

@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil

@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil
Kazała mi przyjść w 3 dniu cyklu ale zapomniała mi powiedzieć ze będzie mieć wakacje ... dowiedziałam się ze jej nie ma jak dzwoniłam się umówić , do innego lekarza mnie nie umówili mimo ze poinformowałam o konkretnym dniu . Kurczę teraz czuje niepokój w czwartek mam jechać na zabieg a jeszcze na szybko muszę się gdzieś umówić .

reklama
Do góry