Never give up
Fanka BB :)
@annemarie na początku września będziemy mniej pisać a więcej zacisnąćWy juz tyle trzymacie te kciuki, ze nie wiem jak przy okazji piszecie tyle postow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@annemarie na początku września będziemy mniej pisać a więcej zacisnąćWy juz tyle trzymacie te kciuki, ze nie wiem jak przy okazji piszecie tyle postow
Nie mam pojecia co sie moglo podziac [emoji58] jesli nie ufasz tej kobiecie, to przejdz sie do innego lekarza, druga konsultacja nigdy nie zaszkodzi, a moze pomoc. Moze bardziej ogarniete dziewczyny cos doradza? @dżoasia @gosia321 @Kurcia @Iskra_82 ?Dziewczyny 8.07 dostałam miesiączkę ,23.07 byłam umówiona do gin żeby sprawdzić czy mój „polip „ zniknął . I faktycznie nic nie było macica czysta . Pani gin na prawym jajniki zauważyła pecherzyki no i niby bylo to normalne bo byłam w połowie cyklu , endometrium było bardzo cienkie a dwa dni po wizycie dostałam znowu @@@. Jak to możliwe ? Teraz siedzę i się zastanawiam czy aby ta Pani jest kompetentna i czy się nie myli(może to torbiele a nie pecherzyki ). W czwartek mam prp ... Co robić ?? Iść się przebadać do kogoś innego ?? Co byście zrobiły na moim miejscu ??
A co Cię bardziej wkurza: sama kwestia tatuażu czy ta goła babka? Co jest złego w nagiej kobiecie? Przypomina jakaś jego "koleżankę " czy ma twarz podobna zupełnie do nikogo? Asiu mi się wydaje, że problem leży gdzie indziej a nie w tatuażu....problem w tym ze to nie jest jeden a dwa i sa ogromne, jeden na calym piszczelu a drugi na przedramieniu ... i ten wlasnie na przedramieniu nie daje mi zyc. Bo jest na calym i jest to gola kobieta!
On uwaza ze to tylko rysunek a ja nie moge wyluzowac
Justynko nie kuś. Bo jak napiszę że zdycham to nie odda to sensu sprawy. Staram się być dzielna ale jakoś mi to nie wychodzi.A jak samopoczucie? Coś lepiej?
A co meczy?Justynko nie kuś. Bo jak napiszę że zdycham to nie odda to sensu sprawy. Staram się być dzielna ale jakoś mi to nie wychodzi.
Joasia może jest w internecie zmywalny tatuaż z gołym facetem. Zafunduj sobie na jego przyjazd. z chłopami trzeba obrazowo. Ale rozumiem cię też bym to przeżywała.no teraz tak probuje gadac, synek przez telefon tak mowil! bo ojciec wie ze jestem wsciekla to probuje zalagodzic
@JoannaRak to jest pomysł nawet henna sabie zrób i niech poczuje się jak TyJoasia może jest w internecie zmywalny tatuaż z gołym facetem. Zafunduj sobie na jego przyjazd. z chłopami trzeba obrazowo. Ale rozumiem cię też bym to przeżywała.
Kazała mi przyjść w 3 dniu cyklu ale zapomniała mi powiedzieć ze będzie mieć wakacje ... dowiedziałam się ze jej nie ma jak dzwoniłam się umówić , do innego lekarza mnie nie umówili mimo ze poinformowałam o konkretnym dniu . Kurczę teraz czuje niepokój w czwartek mam jechać na zabieg a jeszcze na szybko muszę się gdzieś umówić .@Kalno z tego co moj dr mowil to jedyne szanse na wypatrzenie polipa to usg zaraz na poczatku cyklu. Ja mialam chyba w 2dc. Wiem ze to fujasne i trzeba sie przelamac, ale tak mi dr mowil
Kurcia nie będę ci pisać bo się uprzedzisz zresztą zaraz i ciebie dopadnie. Zajebiste 24h mdłości, wspólna toaleta w pracy, hormonalny energyland. Jak śpię to nie czuję ale ile można spać, aż mnie ucho boli od poduszki. Dziewczynki kochane nie gniewajcie się że narzekamA co meczy?