reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo ladne imie Kochana [emoji4] my wlasnie mamy zagwozdke, bo podobnie do Ciebie mam przeczucie (albo marzenie [emoji6] ), ze bedzie dziewczynka, ale dla dziewczynki nie mamy imienia. Tzn mialam kilka ale teraz w kazdym z nich mi cos nie pasuje [emoji86] Natomiast dla chlopca mamy dwa typy i tylko kwestia ktory z nich wybierzemy [emoji4]
Pochwal się jakie macie typy.
My uważamy, że będą u nas chłopaki. Ja standardowo chcę Józefa a mój mąż już sobie wymyślił, że będzie Krzesimir i Ziemowit. Dla dziewczynek tylko ja wymyśliłam imiona, mąż się na razie nie wychyla, i są to Eleonora i Florentyna.

reklama
Dziękuję Ci :)
Troszkę jednak się bałam tych wyników... Teraz czekam z niecierpliwością na dalsze.
Chociaż bardziej obstawiam, że może wyjść coś w badaniu związanym z krzepliwością krwi bo mój tata ma bardzo zaawansowaną miażdżycę i bardzo duże zatory żylne.
A na wizytę u cudotwórcy już jestem zapisana - pojadę z kompletem dokumentów i poczekam na swój wyrok :p
To ty się profilaktycznie upieraj na heparynę w dawce leczniczej - co najmniej 0,6 a nie jakieś tam 0,4 ;)

no teraz tak probuje gadac, synek przez telefon tak mowil! bo ojciec wie ze jestem wsciekla to probuje zalagodzic :(

Nawet jak zrobil głupotę to i tak się do tego nie przyzna, a szkoda twoich nerwów! W zamian za to niech ci co weekend przynosi paczuszke luxemburgerli az ci minie złość ;) mnie tym mozna do wszystkiego przekonać :laugh2:

Wg mnie jest wszystko ok. Nie ma czegos takiego jak stala wartosc dla NK bo kazde labo ma inne normy i inaczej mierzy.Gdybys miala 30 to byloby juz malo ciekawie , twoja wartosc jest jak najbardziej w normie, nie wiem czy jest sens to zbijac, dobrze zeby jakis spec na to spojrzał, oprocz tego , da sie z tym zyc i jak trzeba tez mozna zbic wiec sie nie denerwuj ❤️Ja mam je na poziomie 15% i tak sie bujam juz 3 lata.
Ja mam nk na poziomie 14,2 i zwrócił na nie uwagę lekarz prowadzący że jest podwyższone i Paśnik dlatego wlew z intrapilidu więc tu pewnie ten sam zestaw mimo, Że pokazuje że jest w normie.

reklama
Nie wiem o co chodzi ale to juz 5 w trakcie nie calego roku. tylko tamte byly na ramieniu, a teraz noga i to przedramie. Zeby to bylo cos innego to przezylabym ale ze to gola kobieta to mnie sciska w gardle :(
Wlasnie wraca z Polski i nie wiem jak mam sie zachowac, takiego mam dola przez to ze paranoja.
Ja to od razu widze ze do pracy nie pojdziesz, no i nie czaje jak mogl sobie cycki zrobic w tak widocznym miejscu! No wlasnie dlatego mam dola strasznego ale juz staram sie stawac na nogi!
Asia a wysyłał ci zdjęcie czy coś? może to jakiś żarcik?

Do góry