reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mimo dolka choc mala pozytywna wiadomosc, w koncu mam wyniki chlamydii z wymazu i nie mam tego paskudstwa mimo tego ze w krwi nadal wychodzi! A wiec choc tyle, teraz tylko te leki musze ogarnac.

A poza tym przeszlam prez 400 stron ... i to tylko z dzisiaj [emoji33][emoji33][emoji33]
zwolnijcie tempo dla nas pracujacych bo nie wyrobie!
Kochana czyli jednak tak jak mowilam wynik z krwi nie jest miarodajny on czesto wychodzi falszywie dodatni. Ciesze sie ze wszystko ok i mozesz po wakacjach zaczynac terapie ;)

reklama
Nie wiem ja tylko sie domyslam ze to Oliwia siedzi w moim brzuchu ;)
Bardzo ladne imie Kochana [emoji4] my wlasnie mamy zagwozdke, bo podobnie do Ciebie mam przeczucie (albo marzenie [emoji6] ), ze bedzie dziewczynka, ale dla dziewczynki nie mamy imienia. Tzn mialam kilka ale teraz w kazdym z nich mi cos nie pasuje [emoji86] Natomiast dla chlopca mamy dwa typy i tylko kwestia ktory z nich wybierzemy [emoji4]

Dziewczyny mimo dolka choc mala pozytywna wiadomosc, w koncu mam wyniki chlamydii z wymazu i nie mam tego paskudstwa mimo tego ze w krwi nadal wychodzi! A wiec choc tyle, teraz tylko te leki musze ogarnac.

A poza tym przeszlam prez 400 stron ... i to tylko z dzisiaj [emoji33][emoji33][emoji33]
zwolnijcie tempo dla nas pracujacych bo nie wyrobie!
I taki wynik miał być;);) :D

Nie pamietam alr chyba liczbie bo mowil ze duuuuze je mam. P.s. ja tez ciemna masa z immunologii. Gosia321 i Annemarie maja to obcykane
Obcykane to za jakies sto lat, ;)a immunologia jest tak bardzo nieznana jeszcze dziedzina , ze wszystko jest na zasadzie prob i bledow.mi kiedys pani doktor tlumaczyla ze na wyniki trzeba patrzec jak na jedna calosc, bo wszystkie sa od wszystkich uzaleznione, i nawet jesli jedna sa za wysokie to zbijaja je te ktore sa za niskie.dlatego jestem bardzo ostrozna z pisaniem co za niskie co za wysokie. Lekarzem nie jestem, wiec napisze tylko ze mam nadzieje , ze nic z tego nie wyjdzie

Bardzo ladne imie Kochana [emoji4] my wlasnie mamy zagwozdke, bo podobnie do Ciebie mam przeczucie (albo marzenie [emoji6] ), ze bedzie dziewczynka, ale dla dziewczynki nie mamy imienia. Tzn mialam kilka ale teraz w kazdym z nich mi cos nie pasuje [emoji86] Natomiast dla chlopca mamy dwa typy i tylko kwestia ktory z nich wybierzemy [emoji4]
Dawaj jakie....? ;)

reklama
:*:* ❤❤❤
Kochana a ty kiedy startujesz z dawczynia ? Bo ja sie chcem cieszyc z twojej ciazy i poslac ci mnustwo ciazowych zarazkow :*
Gosia dawaj, biore wszystko nawet zwis nad muszla:)jestem na razie na antykoncepcji, za jakis tydz odstawiam , zastrzyk na wyciszenie i dawczyni zaczyna stymulacje, jeszcze z miesiac sie pobujamy:)
Dziekuje ze pytasz:)

Do góry