reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A 0.4 to za malo? Bo ja taką dawkę dostalam od docenta przy PAI hetero i MTHFR hetero...
to zależy jakie masz inne wyniki, skonności, choroby w rodzinie, ile ważysz itp. Skoro uznał, że u Ciebie 0,4 to ok. Chociaz u mnie mówił o 0,4 tylko w pierwszym trymestrze, a gin mi da 0,8 w pierwszym a do końca raczej mniejszą, ale o już będzie pewnie zależnie od wyników i przebiegu ciąży

@annemarie czyli start w sierpniu czy we wrześniu? A jak w ogóle znosisz teraz leki?
Jesteś nasza weteranka, za którą mocno 3mam ✊✊✊✊
Juz wystartowalam, okolo 2-6 wrzesnia transfer bedzie.
Leki jak zawsze nie robia na mnie wrazenia, troche mnie bedzie telepac po estradiolu i zasypiac bede po progesteronie, tecze na brzuchu po clexane tez dostane, encorton znieczuli bolace gnoty i podniesie cukier;););)ale to wszystko to nic z czym nie moglabym zyc:)

Pochwal się jakie macie typy.
My uważamy, że będą u nas chłopaki. Ja standardowo chcę Józefa a mój mąż już sobie wymyślił, że będzie Krzesimir i Ziemowit. Dla dziewczynek tylko ja wymyśliłam imiona, mąż się na razie nie wychyla, i są to Eleonora i Florentyna.
Dla chlopcow Igor albo Borys. A z dziewczynek to cale mnostwo bylo (Alicja, Gabriela, Iga, Jagoda, Malwina, Nina, Pola, Sara, Urszula) ale sie nie mozemy zdecydowac [emoji6] aktualnie najbardziej bym chciala Ule, ale mojemu nie bardzo lezy. Ale to nie jest zaden problem [emoji4] Wazne zeby zdrowe bylo, a imie jakies ogarniemy [emoji4]

reklama
to zależy jakie masz inne wyniki, skonności, choroby w rodzinie, ile ważysz itp. Skoro uznał, że u Ciebie 0,4 to ok. Chociaz u mnie mówił o 0,4 tylko w pierwszym trymestrze, a gin mi da 0,8 w pierwszym a do końca raczej mniejszą, ale o już będzie pewnie zależnie od wyników i przebiegu ciąży

No skłonności rodzinne do zapalenia żył są a do tego jestem tez z tych co to jak się mnie dotknie to juz mam sinika...
Mam tez fraxiparine 0.6 ale chyba teraz juz nie ma sensu zmieniac

Do góry