reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla chlopcow Igor albo Borys. A z dziewczynek to cale mnostwo bylo (Alicja, Gabriela, Iga, Jagoda, Malwina, Nina, Pola, Sara, Urszula) ale sie nie mozemy zdecydowac [emoji6] aktualnie najbardziej bym chciala Ule, ale mojemu nie bardzo lezy. Ale to nie jest zaden problem [emoji4] Wazne zeby zdrowe bylo, a imie jakies ogarniemy [emoji4]
Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety. :)
Czasem też myślę o Wandzie. ;)
Ale wątpię, żebym miała dziewuszkę teraz choć jedną. Takie mam silne przeczucie chłopakowe. ;)

Juz wystartowalam, okolo 2-6 wrzesnia transfer bedzie.
Leki jak zawsze nie robia na mnie wrazenia, troche mnie bedzie telepac po estradiolu i zasypiac bede po progesteronie, tecze na brzuchu po clexane tez dostane, encorton znieczuli bolace gnoty i podniesie cukier;););)ale to wszystko to nic z czym nie moglabym zyc:)
Jestes bardzo silna i dzielna! Podziwiam i tym mocniej kibicuje [emoji173]

Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety. :)
Czasem też myślę o Wandzie. ;)
Ale wątpię, żebym miała dziewuszkę teraz choć jedną. Takie mam silne przeczucie chłopakowe. ;)
Ja cale zycie wychowywalam sie z przyjaciolka Ula i fajne bylo to imie gdy bylysmy w podstawowce, w liceum, na studiach i teraz gdy jestesmy dorosle [emoji4] moja mama ma tez przyjaciolke Ule. Tez super kobieta. No ale nie moge wywierac presji na M [emoji4] dzidzius nasz wspolny to i imie musi sie nam obojgu podobac [emoji4]

reklama
Do góry