chlopkers
Fanka BB :)
Mi tak samo dali w klinice na te same mutacje. Z tym ze ja nie bylam u cudotworcyA 0.4 to za malo? Bo ja taką dawkę dostalam od docenta przy PAI hetero i MTHFR hetero...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak samo dali w klinice na te same mutacje. Z tym ze ja nie bylam u cudotworcyA 0.4 to za malo? Bo ja taką dawkę dostalam od docenta przy PAI hetero i MTHFR hetero...
Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety.Dla chlopcow Igor albo Borys. A z dziewczynek to cale mnostwo bylo (Alicja, Gabriela, Iga, Jagoda, Malwina, Nina, Pola, Sara, Urszula) ale sie nie mozemy zdecydowac [emoji6] aktualnie najbardziej bym chciala Ule, ale mojemu nie bardzo lezy. Ale to nie jest zaden problem [emoji4] Wazne zeby zdrowe bylo, a imie jakies ogarniemy [emoji4]
Jestes bardzo silna i dzielna! Podziwiam i tym mocniej kibicuje [emoji173]Juz wystartowalam, okolo 2-6 wrzesnia transfer bedzie.
Leki jak zawsze nie robia na mnie wrazenia, troche mnie bedzie telepac po estradiolu i zasypiac bede po progesteronie, tecze na brzuchu po clexane tez dostane, encorton znieczuli bolace gnoty i podniesie cukierale to wszystko to nic z czym nie moglabym zyc
O widzisz. Mi brakuje fajnych zdrobnień do Eleonory. Dziękuję za pomoc. [emoji8]@gosia321 alez widok piekny!!!! I piekne imie [emoji171][emoji171]
@chlopkers ooo kwiatowe/roslinne imiona - Malwina, Jagoda cuda.
@Justin87 supe imiona! Siostra mojego taty jest Eleonora..wszyscy od zawsze wolaja na nia Lola.. super babka!
Wy juz tyle trzymacie te kciuki, ze nie wiem jak przy okazji piszecie tyle postowZa ktora wszystkie trzymamy najmocniej jak sie da [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
Ja cale zycie wychowywalam sie z przyjaciolka Ula i fajne bylo to imie gdy bylysmy w podstawowce, w liceum, na studiach i teraz gdy jestesmy dorosle [emoji4] moja mama ma tez przyjaciolke Ule. Tez super kobieta. No ale nie moge wywierac presji na M [emoji4] dzidzius nasz wspolny to i imie musi sie nam obojgu podobac [emoji4]Urszula mi się podoba. Ostatnio przeszła mi też przez myśl. To fajne imię, pasuje zarówno do małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety.
Czasem też myślę o Wandzie.
Ale wątpię, żebym miała dziewuszkę teraz choć jedną. Takie mam silne przeczucie chłopakowe.
U nas jest jedna i wolamy na nia EllenO widzisz. Mi brakuje fajnych zdrobnień do Eleonory. Dziękuję za pomoc. [emoji8]
Jestesmy forumowiczki wielozadaniowe [emoji5][emoji5][emoji5]Wy juz tyle trzymacie te kciuki, ze nie wiem jak przy okazji piszecie tyle postow