reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny teraz jak nigdy was potrzebuje. Zróbmy sondę czy jeden czy dwa zarodki. Lekarz chce jeden prooooszzzee opowiadaj ie jak to jest bo nie mogę się zdecydowac:)
Mój lekarz chciał mi podać dwa zarodki pieciodniowe- ja się nie zgodzilam bo mialam tylko dwa. uznałam ze przy małej liczbie zarodkow nie będę ryzykować. A druga kwestia jest taka że jak oba by się przyjęły to nie wiem czy bym to ogarnęła:)

Mój lekarz chciał mi podać dwa zarodki pieciodniowe- ja się nie zgodzilam bo mialam tylko dwa. uznałam ze przy małej liczbie zarodkow nie będę ryzykować. A druga kwestia jest taka że jak oba by się przyjęły to nie wiem czy bym to ogarnęła:)
@Dziunia12 kochana uważam że to powinna być twoja decyzja I męża ile zarodkow chcecie:) referendum forumowe tu Ci nic nie da:)
Mówią że jak bierzesz dwa to masz większe szanse że jeden z 2 z Tobą zostanie Ale prawdopodobieństwo bliźniaków też jest :) z czym się musisz liczyć

reklama
Do góry