reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Paulinka gratuluję:) kuciki trzymamy do soboty i później przez 9 miesięcy też:-) :)

P.S. ja do urodzin się nie wyrobię, ale na imieniny też mi tego możecie życzyć
@PaulinkaP Paulinko gratulacje i mega kciukasy calym serduchem za przyrost ✊✊✊
@sksk - mi wypadnie pobieranie jajców albo w urodziny lub dzień po i mówię do m@uża , ze w tym roku zamiast " wszystkiego najlepszego" proszę mówić " dużo ładnych jajek"

reklama
A dlaczego Olcia po kilka razy?
Z tego co mi mówił Paśnik tylko IMK robi się w określonym dc reszta nie ma znaczenia....
Tak ale u mnie nie robią tych badan w okolicy w ogóle... i tak jak mówisz imk w danym dniu cyklu w wybranym terminie w klicine i nie pokrywa mi sie to z innymi badaniami ktore sa rowniez w okreslonym dniu w klinice...

mój ma to samo :laugh2: jak chciałam ostatnio bo miałam jakiś dobry dzień to co usłyszałam? " boli mnie głowa, zmęczony jestem ":dry::errr: se myślę.... kara czy co za to że ja kiedyś tak mówiłam?:-D
A teraz to , że mała już o tu ma główkę na dole i on nie może tak :szok: A ja mówię " tak wsadź dwa palce i pociągnąć za włoski nawet się da jak główka już na dole " :dry:

Masakra :p nie to nie :laugh2:

Haha biedni są :p mój się już doczekać nie umiał, a jak już doszło co do czego to On "chyba wolę jeszcze poczekać" :-D

reklama
Do góry