reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny Pasnik odpisał ,żeby nie brać encortonu i ze kuracja tamta 14 dniowa trwała 3 mc .... No o teraz jestem w dupie nie wiem czy wywalczę ten cykl ,a dopier we wtorek będę wiedziała na czym stoję ,a do tego czasu coś musze działać .... jeśli wezmę encorton Np już jutro i jeśli we wtorek powiedzą stanowczo nie to jak mogę zredukować ta dawkę czy poprostu odstawić we środę i czekac na następna miesiączkę i zacząć od nowa ? Co proponujecie ? Boże jestem bezradna ...
Jaka dawke masz? Napewno lepiej poradza Ci dziewczyny, ktore tez sie lecza u Pasnika. Ja mialam zawsze dawke 7.5mg czyli najmniejsza i kazali mi schodzic tak zeby po kilka dni przyjmowac o polowe tabletki mniej, tzn jak bralam 1,5 tabl, to pozniej kilka dni 1 tabletka, kilka 0,5 tabletki i koniec

Jeszcze dasz rady, no co ja piszę damy radę. Tatuaż to mała rzecz, odpuść mu...niech ma tyle radości z życia :) jak jemu się podoba to daj mu luz

Jestem dziś w pracy, u nas jest czas urlopów, więc jest mało osób. Przyszedł do mnie szef innej grupy i chce żeby moja grupa coś napisała albo znalazła, kogoś z mojej grupy kto to zrobi, to mu mówię, że ja nie jestem w temacie teraz (jak mam ludziom coś mówić na urlopie jak są??), a on do mnie co robiłam przez ostatnie pół roku, to mu powiedziałam, że przecież wie, że mnie w pracy nie było, bo byłam chora (ciąża+poronienie+czas na moją depresję), a przez ostatni czas nadrabiałam inne zaległości (chcociaż to tylko częściowo prawda- bo u mnie teraz głowa nie ta- tylko in vitro mi w głowie teraz siedzi)- tego w nawiasach mu nie powiedziałam :) to mi powiedził, że na zwolnieniu też można pisać o ile tylko gorączki nie ma- jak wyszedł, to zamkłam drzwi do pokoju na klucz i się popłakałam.
Co za buc[emoji35] Olej go. Szkoda Twojego zdrowia Kochana [emoji173]

Jeszcze dasz rady, no co ja piszę damy radę. Tatuaż to mała rzecz, odpuść mu...niech ma tyle radości z życia :) jak jemu się podoba to daj mu luz

Jestem dziś w pracy, u nas jest czas urlopów, więc jest mało osób. Przyszedł do mnie szef innej grupy i chce żeby moja grupa coś napisała albo znalazła, kogoś z mojej grupy kto to zrobi, to mu mówię, że ja nie jestem w temacie teraz (jak mam ludziom coś mówić na urlopie jak są??), a on do mnie co robiłam przez ostatnie pół roku, to mu powiedziałam, że przecież wie, że mnie w pracy nie było, bo byłam chora (ciąża+poronienie+czas na moją depresję), a przez ostatni czas nadrabiałam inne zaległości (chcociaż to tylko częściowo prawda- bo u mnie teraz głowa nie ta- tylko in vitro mi w głowie teraz siedzi)- tego w nawiasach mu nie powiedziałam :) to mi powiedził, że na zwolnieniu też można pisać o ile tylko gorączki nie ma- jak wyszedł, to zamkłam drzwi do pokoju na klucz i się popłakałam.

Jakbyś mogła pracować, to byś nie była na zwolnieniu. Co za buc. Szkoda łez na takiego patafiana. Pewnie sam sobie nie radzi i próbuje wyładować na kimś swoje frustracje. Albo mu w nocy żona nie dała:p

Oj, straszne są te teksty. Niestety osoby które nie spotkały się nigdy z niepłodnością nie mają pojęcia jak bardzo ranią takimi pytaniami. Ja sama jeszcze 10 lat temu tak robiłam (może nie wytykałam egoizmu-bo ta już poszła po bandzie) i strasznie mi głupio teraz z tego powodu:zawstydzona/y:. Ludzi trzeba uświadamiać, że wtykaniem nosa w nie swoje sprawy mogą ranić. A obcych pytać o hemoroidy albo weneryki:p:D zrobi im się głupio i następnym razem zastanowią się dwa razy, zanim zapytają:)
@JoannaRak a ja nauczylam sie zamykac juz ludziom morde. Na glupie pytanie kiedy dzidzia odpowiadam ze gdyby to ode mnie zalezalo miala bym juz 2 ze soba. Mina niektorych bezcenna. Na drugi raz moze pomysla zanim cos chlapna [emoji16]

reklama
Do góry