reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
To zycze Ci tego jedynego wymarzonego prezenciku Kochana :*

reklama
Szczescie mi się wydaje że towarzyszy temu za dużo nerwów. Może jednak odpuść teraz i zrób transfer bez stresu i na spokojnie w następnym cyklu.
Cholera nerwy to ja mam przez ta klinikę ze nie pracują a ja się tak przyszykowałam :( No nic będę czekac i będę walczyć na spokojnie .. jade na wakacje , odpocznę i wracam do was

Dzięki dziewczyny za pomoc , wszystkie labolatoria najbliżej są przynajmniej 100 km :( będę musiała jechać po klika razy... ehhh...

To umawiaj sie jak najszybciej. Nie wiem jakie są procedury w US a patrzac na to co dziewczyny piszą kazdy kraj ma swoje wytyczne. Wg mojego lekarza nie byloby przeciwwskazań zeby ruszac z crio w nastepnym cyklu. Jesli będą chcieli zrobic ci kolejne badania to tez dobrze, mysle ze twój lekarz podejmie odpowiednią decyzję
Niechcialabym dlugo czekac.

Cholera nerwy to ja mam przez ta klinikę ze nie pracują a ja się tak przyszykowałam :( No nic będę czekac i będę walczyć na spokojnie .. jade na wakacje , odpocznę i wracam do was
Tak myślę że trochę za bardzo to stresujące bo nie wiesz na pewno czy transfer będzie czy nie a będzie lepiej podejść do tego zrelaksowanym psychicznie niż w stresie..
A teraz wypoczywaj na wakacjach bo to juz będą Twoje ostatnie bez bobaska [emoji4]

@dżoasia trzymam kciuki żeby coś jeszcze podrosło,a jak 4 uda się zapłodnić to i tak będzie piękny wynik
@Kurcia oki doki,mam nadzieję,że przetrę Ci ślady moją pozytywną betą :D
Btw, dziewczęta myślicie,że bezpiecznie będzie zastąpić neoparin fraxipariną? Bo sobie niedopilnowałam i mi się w poniedziałek kończy neoparin,a fraxi mam jeszcze całe dwa opakowania. Tak sie zastanawiam czy dzwonić do Ciechocinka po receptę...

No no!!! jasne! proszę mi przecierać szlaki :) czyli Ty idziesz w środę tak?

@dżoasia na pewno będzie 6 do soboty :)

reklama
@Mieciu85, tez tak mysle. Staram sie pocieszac ale ciezko zrozumiec ten los. Niby wiem ze moze byc gorzej, i ze niektorxy maja gorzej. Moje samopoczucie prawdopodobnie wiaze sie z tym ze jestem sama w domu od dwoch tygodni, chlopcy dzisiaj wracaja ale moj maz mnie bardzo wk* bo zrobil sobie tatuaz ktory mi sie BARDZO nie podoba i te negstywne emocje nie chca mnie opuscic :( W sumie rycze od wczoraj i nie moge sobie poradzic!

Przepraszam za smuty :(

@Kurcia, obys miala racje z tym brzuchalcem [emoji173]️
Ojej a to co sobie wytatuowal ze az tak Cie zdenerwowal? Jesli oczywiscie moge zapytac

Do góry