reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry, w ten piękny i słoneczny (przynajmniej u mnie ;) ) poranek. :)
Proszę dzisiaj o same dobre wieści, żebyśmy mogły się cieszyć i gratulować.

@Barburka , @gosia321 pięknych widoków Wam dzisiaj życzę. Po wizytach podzielcie się swoim szczęściem i dajcie nam tu foteczki maleństw. Niech się dziewczyny pozarażają ciążami. :)
@PaulinkaP ogromne kciuki za betę. Tyle przebojów miałaś po drodze, więc wierzę, że dzisiaj pochwalisz się wysooookąąąąą betą. Całym sercem z Tobą.

Misiaczki, coś nam się kalendarz kurczy. Wczoraj co prawda zaniemogłam i nie śledziłam dokładnie forum ale starałam się zrobić to dzisiaj rano i poza Paulinką więcej żadnej dziewczyny nie wpisałam do kalendarza. Jeśli któraś potrzebuje dopisać, żeby ją dopisać, to niech da mi znać. :*
Powodzenia dziewczyny [emoji4] czekamy na same dobre wiesci [emoji173]

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa

Najlepszego bardzo Młoda Kobietko:-) :)
I SPEŁNIENIA tego największego marzenia♡♡♡
Sto lat!!!

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
To trzymamy kciuki [emoji4] i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Paulina, alez Ty jestes mloda!!! Pozazdroscic peselu [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry