gosia321
Fanka BB :)
Chyba blizej cypla gzies sa plaze gdzie mozna sie kapacnigdzie nie mozna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba blizej cypla gzies sa plaze gdzie mozna sie kapacnigdzie nie mozna
Powodzenia dziewczyny [emoji4] czekamy na same dobre wiesci [emoji173]Dzień dobry, w ten piękny i słoneczny (przynajmniej u mnie ) poranek.
Proszę dzisiaj o same dobre wieści, żebyśmy mogły się cieszyć i gratulować.
@Barburka , @gosia321 pięknych widoków Wam dzisiaj życzę. Po wizytach podzielcie się swoim szczęściem i dajcie nam tu foteczki maleństw. Niech się dziewczyny pozarażają ciążami.
@PaulinkaP ogromne kciuki za betę. Tyle przebojów miałaś po drodze, więc wierzę, że dzisiaj pochwalisz się wysooookąąąąą betą. Całym sercem z Tobą.
Misiaczki, coś nam się kalendarz kurczy. Wczoraj co prawda zaniemogłam i nie śledziłam dokładnie forum ale starałam się zrobić to dzisiaj rano i poza Paulinką więcej żadnej dziewczyny nie wpisałam do kalendarza. Jeśli któraś potrzebuje dopisać, żeby ją dopisać, to niech da mi znać. :*
przy takich upałach bym stwierdzila smialo ze nigdzie.. wczoraj byly tylko 3 miejsca z zielona flaga ale blisko tych co nie mozna chwila wiatru i syfek jestChyba blizej cypla gzies sa plaze gdzie mozna sie kapac
Chlopkers a jak twój kapuśniak, mnie dopadło i też zamawiam porcję razy dwa.Ja sie tez boje, ale kurde seksy to mi sie nieraz po nocach snia [emoji38] tak samo jak jedzenie [emoji23]
Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku wynik za 3 h bo dała na cito myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
Hehehehe wiem ale wiesz co specjalnie dla ciebie zrobię sobie zdjęcie na pełnym morzu. Jadę tylko na weekend w Nd wracam ale złapie trochę oddechu trochę jodu i jestem gotowa do działaniaWiesz ze nie mozna sie kapac w Gdyni bo sa sinice
To trzymamy kciuki [emoji4] i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Paulina, alez Ty jestes mloda!!! Pozazdroscic peselu [emoji16][emoji16]Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku wynik za 3 h bo dała na cito myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
suuuupppeeer !!!!Jest wynik 64,36 płacze z szczęścia 8dzien chyba dobrze com w sobotę robię powtórkę