Dziewczyny, pozwólcie, ze wrócę do tematu jescze raz. Jak się golicie? tak całkiem na zero czy coś zostawiacie? bo ja nie brdzo lubię na zero, bo wtedy mam skłonności do infekcji, a co z odbytem?Rany, ale tak serio na zero?
reklama
sunrisea
Fanka BB :)
nigdzie nie moznaWiesz ze nie mozna sie kapac w Gdyni bo sa sinice
chlopkers
Piekne sa [emoji7][emoji7] gratulacje! Zyczymy Wam zdrowka Kochana [emoji173][emoji173] powiedz, jak Ty sie czujesz? Sciskam najmocniej jak tylko potrafie [emoji9][emoji9]A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Never give up
Aga a o której wizyta??Hej Dziewuszki miłego dzionka @walczaca o szczescie - gratulacje dla mamusi i tatusia - piękne dwa szczęścia , niech zdrowo rosną @anita9014 rośnijcie dalej @PaulinkaP - sto lat , sto lat i czymam mega calym serduchem za porządną betę. Mamuśki syper widoków dziś u ginów. A czekajacym na swoją kolejkę do szczęścia , tak jak ja cudownego Dnia - mam też niedługo się uda !!!!
chlopkers
To zarabiscie zyczliwa z niej kolezanka [emoji6] nie sluchaj jej, skonsultuj sobie z Pasnikiem zalecenia immunologiczne, ktorw dostaniesz z kliniki i trzymaj sie tego co on Ci powie [emoji4] bedzie dibrze Kochana, nie moze byc inaczej [emoji173]Moja znajoma przeszła 4 pełne procedury tylko ,ze u niej nie było problemu immunologocxnego
Never give up
Czekamy....Dziewczyny jeszcze chwila i momencik i będzie wynik kurczę jak się trzęsę ale myśle pozytywnie dzwoniłam do laboratorium i zaraz ma być niech moc będzie w moim bliźniakami
Never give up
Bardzo
Bardzo dobrze.... Zarodki najwyższych klas Teraz tylko za udany transferDziewczyny moje kochane osobiście zadzwonił do mnie lekarz i z 5 aż 5 się zaplodnionych 3 są klasy A a 2 klasy B proszę powiedzcie czy to dobrze?
gosia321
Piekny wynik gratulacje klasa b to tez wspanialy zarodek on jest prawie na tym samym poziomie co A dla wiekszosci lekarzy i embriologowDziewczyny moje kochane osobiście zadzwonił do mnie lekarz i z 5 aż 5 się zaplodnionych 3 są klasy A a 2 klasy B proszę powiedzcie czy to dobrze?
U
użytkowniczka v
Gość
@PaulinkaP trzymam kciuki,aż sama się stresuję tym wynikiem
reklama
U
użytkowniczka v
Gość
Super wynik! Kiedy bedziesz mieć transfer?Dziewczyny moje kochane osobiście zadzwonił do mnie lekarz i z 5 aż 5 się zaplodnionych 3 są klasy A a 2 klasy B proszę powiedzcie czy to dobrze?
Podziel się: