dżoasia
Fanka BB :)
Inaczej nie beda wiedzialy who is whoHehe nie kaz im szukac tych postow bo tam tyle juz jest nowych ze zanim znajda to sie im odechce byc w tej grupie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inaczej nie beda wiedzialy who is whoHehe nie kaz im szukac tych postow bo tam tyle juz jest nowych ze zanim znajda to sie im odechce byc w tej grupie
i jak to pogodziłas?No tez mam dwie. Pasnika i swoja klinike ktora nie uznaje immunologii
czekamy razem z TobąCzekam jak na szpilkach Boże jakie to jest stresujące mam nadzieje ,ze zaraz będzie dam napewno znać
Kochana idę z kobicina bo widocznie mój język jedt słaby medycznie . Ufam tylko dla Pasnika i mysle ze doszukali się czegos po przewertowaniu badan od cudotwórcy a teraz chcą pokazać jakby oni ą ę No nic czekam wtorku a encorton wezmę jeśli Pasnik nir odpisze może uda się wywalczyć ten transfer jeszcze terazSzczęście wszystkie tu mamy swoją macierzystą klinikę i dodatkowo jeździmy do Pasikonika. Niektóre kliniki nie wierzą w immunologię, dlatego dziewczyny biorą leki według zaleceń P nie mówiąc o tym w klinikach.
Ty oczekujesz od nas konkretnych zaleceń, a przecież nikt nie wie co zaleci Ci Twoja klinika i dlaczego (bo nie wiadomo co wyszło w badaniu zrobionym u nich). Musisz poczekać do wizyty, dowiedzieć się co jest grane (weź koniecznie kopię wyników badań), kiedy transfer i wtedy dopiero możemy doradzać coś konkretnego.
I musisz zdecydować się komu ufasz. Jeżeli Pasikonikowi, to przekazuj mu wszystkie wyniki i zaleceniaz Twojej kliniki i stosuj się do tylko jego zaleceń. Jeżeli swojej klinice, to olej zalecenia Pasikonika.
Zrób listę pytań przed kolejną wizytą i zapisuj tam odowiedzi. Po do tej pory Ty sama nie wiedziałaś jakie badania dokładnie Ci robili i co z nich wynikało. Jeżeli masz barierę językową, to może weź na wizytę partnera albo jakąś koleżankę. Lub nagrywaj rozmowę-w domu na spokojnie łatwiej będzie zrozumieć.
czekamy z TobąCzekam jak na szpilkach Boże jakie to jest stresujące mam nadzieje ,ze zaraz będzie dam napewno znać
Rany, ale tak serio na zero?Teraz mi to juz tez zwisa bo gole sie z lusterkiem a po porodzie laser ale raz przed ostarnia stymulacja jak wrocilam z wizyty do domu to dziekowalam w duchu ze dr mnie nie badal bo by sie wstyd mu bylo pokazac nastepnym razen
Ostatnio poszlam na impreze i nie znam kobiety, podchodzi do mnie i mowi ze mamy synusia jak z obrazka a dlaczego nie drugie i ze nie mozemy byc tacy samolubni !!!
Wylecialam z rykiem z tej imprezy [emoji27]
A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Wiesz ze nie mozna sie kapac w Gdyni bo sa siniceJadę jutro z przyjaciółką do Gdyni taki spontan. Ja kieruje zawsze ka razy w roku jeździłam do Jastarni tam jest takie moje drugie miejsce na ziemi... Tym razem Gdynia tylko na weekend