reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?
Ja biorę magnez 3x1 przez całą ciążę, nospe brałam 3x1 forte do 6tc.
redferrari
To tylko ja korzystam z uroków ciążowych rozkoszy z mężem? naprawdę nie ma się co bać seks w ciąży nie szkodzi a miło jest...Ja sie tez boje, ale kurde seksy to mi sie nieraz po nocach snia [emoji38] tak samo jak jedzenie [emoji23]
misis188
Nie no caly nie toż to smok❤ ale bylo kilka zdjec buziZmieścił się cały w kadrze????
Czy dostałaś kilka zdjęć do ułożenia jak puzzle?
Właśnie nie mogę Was znaleźć [emoji5] ale jak będę miała więcej czasu to postaram się przejrzeć Wasze wpisy [emoji6]Hehe nie kaz im szukac tych postow bo tam tyle juz jest nowych ze zanim znajda to sie im odechce byc w tej grupie
Mieciu85
Powinnaś, żeby był w miarę stały poziom we krwi. Dupek jak masz x3 to co 8h, a crinone co 12h.
Oo tak zrobie, rozpisze sobie to wsystsko bo nie jestem przyzwyczajona do tylu lekow i boje sie, ze czegos zampomne.
No tez mam dwie. Pasnika i swoja klinike ktora nie uznaje immunologiiTak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik
U
użytkowniczka v
Gość
O Jezusie ile naprodukowałyście Mi się dzisiaj śniło,że wszystkie robiłyśmy test ciążowy i tylko mi wyszedł negatywny.
Agniecha1508
Hej Dziewuszki miłego dzionka @walczaca o szczescie - gratulacje dla mamusi i tatusia - piękne dwa szczęścia , niech zdrowo rosną @anita9014 rośnijcie dalej @PaulinkaP - sto lat , sto lat i czymam mega calym serduchem za porządną betę. Mamuśki syper widoków dziś u ginów. A czekajacym na swoją kolejkę do szczęścia , tak jak ja cudownego Dnia - mam też niedługo się uda !!!!
reklama
Tak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik
Szczęście wszystkie tu mamy swoją macierzystą klinikę i dodatkowo jeździmy do Pasikonika. Niektóre kliniki nie wierzą w immunologię, dlatego dziewczyny biorą leki według zaleceń P nie mówiąc o tym w klinikach.
Ty oczekujesz od nas konkretnych zaleceń, a przecież nikt nie wie co zaleci Ci Twoja klinika i dlaczego (bo nie wiadomo co wyszło w badaniu zrobionym u nich). Musisz poczekać do wizyty, dowiedzieć się co jest grane (weź koniecznie kopię wyników badań), kiedy transfer i wtedy dopiero możemy doradzać coś konkretnego.
I musisz zdecydować się komu ufasz. Jeżeli Pasikonikowi, to przekazuj mu wszystkie wyniki i zaleceniaz Twojej kliniki i stosuj się do tylko jego zaleceń. Jeżeli swojej klinice, to olej zalecenia Pasikonika.
Zrób listę pytań przed kolejną wizytą i zapisuj tam odowiedzi. Po do tej pory Ty sama nie wiedziałaś jakie badania dokładnie Ci robili i co z nich wynikało. Jeżeli masz barierę językową, to może weź na wizytę partnera albo jakąś koleżankę. Lub nagrywaj rozmowę-w domu na spokojnie łatwiej będzie zrozumieć.
Podziel się: