Mieciu85
Fanka BB :)
Po transferze brałam magnez 3x1 do bety, czyli do 7 dpt, później 1 raz dziennie.
Nospę też brałam prewencyjnie.
Dzieki wielkie dziewzyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po transferze brałam magnez 3x1 do bety, czyli do 7 dpt, później 1 raz dziennie.
Nospę też brałam prewencyjnie.
jeden najpiękniejszyMoje Drogie, dawno mnie nie było (okres wakacyjny), mam nadzieje że u Was wszystko dobrze i nie którym już się udało doczekać pozytywnego wyniku Od razu chciałbym się Was poradzić, ile miałyście zarodków wprowadzonych podczas transferu? Będę wdzięczna za informację.
Po transferze 3x2 magnez i 3x2 nospa lub 3x1 nospa forte
A tak naprawde dawke magnezu tzn liczbe tabsow dopasowujesz do tego ile mg ma 1 tabl. Dzienna dawka magnezu to 400 mg wiec musisz przeliczyc ile to tabletek
Duphastpn rano, po południu i wieczor bo masz x3Ja wlasnie tak rozlozylam jak radzilyscie heparyna rano a acard wieczorem. A jesli codzi o progesteron to mam duphaston x 3 i crinone x 2 wiec rano i wieczorem biore duphaston i zaraz potem dobijam sie tym zelem crinone tego chyba nie musze jakos rozkladac w czasie co?
Kochana to jest grupa naszego forum gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy wrzucic zdjecia naszych bejbikow i ciazowych brzuszkow. Czasem tez przewijaja sie tam posty z roznymi pytaniami tak jak tutaj glownie mam ktore maja juz mniej czasu na zagladanie tutaj na forum.
Grupa nazywa sie siłaczki i ma na zdjeciu profilowym dzidzie w koszyku odblokowuje wiec dolaczaj
Ja bralam na poczatku magne b6 3x2 i tak caly pierwszy trymestrDziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?
Zrobione a teraz prosze sie przedstawic na grupie zebysmy wiedzialy ze to tyGosiu tak nieśmiało powiem że wysłałam prośbę o dolaczenie
Najserdeczniejsze gratulacje! Śliczne dziewczynki, życzę Wam duuuzo zdrowia. Mamcia a tobie jak najwięcej sił w tych pierwszych tygodniach. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Duphastpn rano, po południu i wieczor bo masz x3
Sprawdz dokladnie dawke tego magnezu bo tam jest napisane wiecej a samego magnezu jest jednak mniej.Super dzieki dzoasia, nic straconego poprosze po transferze bo i tak jeszcze mi musza leki dopisac zebym miala troche na zapas jakby sie przypadkiem udalo. Ja kupilam sobie jakis Chela Mag B6 (dawka magnezu 100mg) to to bierzesz?