Ale ja się wstydzę [emoji854] ok zaraz się przedstawię tylko nabiore odwagi [emoji6]Zrobione a teraz prosze sie przedstawic na grupie zebysmy wiedzialy ze to ty
reklama
Dzięki [emoji8]Zrobione a teraz prosze sie przedstawic na grupie zebysmy wiedzialy ze to ty
dżoasia
Fanka BB :)
Tylko prosze sie tam ladnie poprzedstawiac jak cos to tam na.samym dole byly posty pod ktorymi pisalysmy ktora to ktoraGosiu tak nieśmiało powiem że wysłałam prośbę o dolaczenie
gosia321
Hehe kochana moja mama jak zobaczyla moja kosmetyczke z lekami to sie smiala ze dziecko bedzie lekomanemSuper dziekuje to lykam od dzis dodatkowo ten magnez . Kolejna rzecz do listy. Jak tacie pokazalam wczoraj moja torbe lekow to sie smial, ze gorzej niz nasza 90 letnia babcia tydizen przed smiercia.
dżoasia
Ten chela chyba mam w domu, nawet o min zapomnialam bo jeszcze nie wyciagalam moich zapasow z pudla, dobrze ze mi przypomnialas a kupilam magne b6, to bede lykac na zmianeSuper dzieki dzoasia, nic straconego poprosze po transferze bo i tak jeszcze mi musza leki dopisac zebym miala troche na zapas jakby sie przypadkiem udalo. Ja kupilam sobie jakis Chela Mag B6 (dawka magnezu 100mg) to to bierzesz?
Kochana to lekarz na NFZ Ci tak odmawia zdjec? Ja gdybym tykjo chodzila na nfz to tez byk zadnego zdjecia nie widziala a na ostatniej wizycie Hubcio wazyl 2905 gram i dostalam fotki ale tak jak mowie to byla wizyta prywatna
Zmieścił się cały w kadrze????
Czy dostałaś kilka zdjęć do ułożenia jak puzzle?
Już się przedstawiłam [emoji3] na głównej tablicy. Kochane i proszę bądźcie dla mnie wyrozumiałe bo to dla mnie pierwsze kroki na FB bo na starość mi odbiło i w końcu założyłam [emoji854]Tylko prosze sie tam ladnie poprzedstawiac jak cos to tam na.samym dole byly posty pod ktorymi pisalysmy ktora to ktora
gosia321
Hehe nie kaz im szukac tych postow bo tam tyle juz jest nowych ze zanim znajda to sie im odechce byc w tej grupieTylko prosze sie tam ladnie poprzedstawiac jak cos to tam na.samym dole byly posty pod ktorymi pisalysmy ktora to ktora
dżoasia
Grupa jest tajna wiec.nikt nie widzi co tam piszemy, bez obaw
Dzieki to dolacze moze zablokuke wszystko inne na fb [emoji23][emoji23]
reklama
Ja wlasnie tak rozlozylam jak radzilyscie heparyna rano a acard wieczorem. A jesli codzi o progesteron to mam duphaston x 3 i crinone x 2 wiec rano i wieczorem biore duphaston i zaraz potem dobijam sie tym zelem crinone tego chyba nie musze jakos rozkladac w czasie co?
Powinnaś, żeby był w miarę stały poziom we krwi. Dupek jak masz x3 to co 8h, a crinone co 12h.
Podziel się: