reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

Ostatnio poszlam na impreze i nie znam kobiety, podchodzi do mnie i mowi ze mamy synusia jak z obrazka a dlaczego nie drugie i ze nie mozemy byc tacy samolubni !!!
Wylecialam z rykiem z tej imprezy [emoji27]

Skad ja to znam, u mnie w sipermarkecie, do ktorego chodze jest taka natretna baba, ktora jak mnie widzi z moja Holly to mnie pyta za KAZDYM razem to tylko jedno, kiedy nastepne? Juz teraz szerokim lukiem omijam kase tej fanatyczki! Wielu ludzi mysli, ze mamy jedno to jest ok i to nasza decyzja i wiem, ze to wielkie szczescie, ze nam sie udalo nie wiedzac o nazzych problemach z plodnoscia i czasami czuje sie nawet winna, ze my juz chociaz mamy jedno ale czytalam gdzies, ze pod wzgledem psychologocznym nieplodnosc wtorna jest tak samo trudna jak pierwotna niemoznosc poczecia dziecka bo jest jeszcze wieksze niezrozumienie spoleczenstwa jesli chodzi o ta kwestie.

Ło jezu. Nadrobilam. Boze. Tylko poznym wieczorem nie wlazlam na forum i tyle do nadrabiania!!

@walczaca o szczescie serce sie raduje na ich widok! Gratulacje!! Zdrowia dla dziewczynek i mamusi [emoji171]

@Justin87 mnie mozesz na 03.08 na bete wpisac...

@JoannaRak miśka nie smuc sie. Wujo Pasnik zdziala takie cuda ze za chwile bedziesz biegać z okraglym balonikiem

@PaulinkaP mocne kciuki i najlepszego!

Kochana to jest grupa naszego forum gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy :) wrzucic zdjecia naszych bejbikow i ciazowych brzuszkow. Czasem tez przewijaja sie tam posty z roznymi pytaniami tak jak tutaj glownie mam ktore maja juz mniej czasu na zagladanie tutaj na forum.
Grupa nazywa sie siłaczki :) i ma na zdjeciu profilowym dzidzie w koszyku odblokowuje wiec dolaczaj ;)
Gosiu tak nieśmiało powiem że wysłałam prośbę o dolaczenie

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
@PaulinkaP bety do nieba!
emoji173.png

Przepraszam. Myślicie że jak trochę połpacze na co nigdy sobie nie pozwalam to mi ulzy ? Porostu nigdy nie myślałam że coś takiego mnie spotka. Mąż lekarz weterynarii co prawda co on się tam zna teściowej oboje lekarze a rodzice oboje wojskowi. Mam dwóch starszych braci którzy mają po dwójkę dzieci a ja mam 34 lata i tylko męża :) od czterech lat. Zawsze byłam pewna że będę mieć dwójkę dzieci jak juz będę na to gotowa. A teraz kiedy oddała bym wszystko tak ciężko mi jest. Mam trzy psy które traktuje jak dzieci. Labradora Polfa od leków autka kundelek że schroniska i Ozi rockowiec znaleziony jako szczeniak na polu :) a wy jakie mialyscie wyobrażenia o swojej rodzinie
Dobrze, że nie żyłaś całe życie w lęku, że coś będzie nie tak - ja od nastolatki wiedziałam, że będą problemy i bałam się jak na to zareaguje potencjalny mąż więc... przeżywałam bardzo, i nadal każdego dnia boję się czy donoszę -chociaż podobno najtrudniejszy okres już za mną to lęk nie spada... Uda Ci się bo wierzysz w to mocno i nie można się załamywać, u mnie z 7 pęcherzyków były tylko 3 zapłodnione komórki z czego tylko jedna w brzuszku, reszta nie przetrwała... Jeśli skarbuś się urodzi zdrowy będę super szczęśliwa - chciałabym, żeby miał rodzeństwo, ale z drugiej strony bałam się co zrobię z zarodeczkami, przecież nie urodzę 6 dzieci, bo po prostu nie zapewnię im wspaniałych warunków do życia... miłość to przecież nie wszystko... a z drugiej strony żal by mi było je zostawiać w zamrażarce - naprawdę miałabym mega problem co zrobić... ciesz się więc swoimi 4 komóreczkami i marz o jednej szczęśliwej :)

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa
powodzonka za piękna bete ciażową

Szkoda ze nie poprosilas o recepte np na spasmoline - dziewczyny tu pisaly ze jest super, wiec ja sie juz zaopatrzylam :) moze popros przy transferze? Powiedz ze ostatnio caly czas cie bolal brzuch i bedziesz miec na wszelki wypadek gdyby faktycznie bylo cos nie tak. A magnez mozesz brac caly czas, mi polecil magne b6 3x1 :)

Super dzieki dzoasia, nic straconego poprosze po transferze bo i tak jeszcze mi musza leki dopisac zebym miala troche na zapas jakby sie przypadkiem udalo. Ja kupilam sobie jakis Chela Mag B6 (dawka magnezu 100mg) to to bierzesz?

reklama
Do góry