reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Szczescie kazda Ci pisze a Ty w ciaz o to samo pytasz[emoji5]
Skoro sie boisz i nie wiesz czy robic przerwe to napisz do Pasnika i po sprawie. Ja juz 3 razy pisalam ze nie robioam przerwy bo tak LEKARZ popecil i dzoasia Ci pisala a Ty dalej o to samo[emoji16]
Tak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik

reklama
Dziewczyny, mam pytanie o magnez bo na wizycie zapytalam co mam na wszelki wypadek kupic na zapas w razie jesli pojawilyby sie skurcze macicy po transferze. Co prawda ostatnio nie mialam zadnych ale musze sie ubezpieczac bo w uk mi tam nikt nie pomoze. Powiedzial zeby kupic magnez lub nospe wiec juz sie zaopatrzylam. Czy nyslicie zeby ten magnez tylko trzymac w razie w wojny czy moze asrkuracyjnie przyjmujecie? Ja mam witaminy prenatalne z jakimis malymi dawkami magnezu wiec nie wiem czy powinno sie brac dodatkowo na wszelki wypadek?

Ja mam w piątek wizyte i juz uorzedzilam meza ze mnie goli... Zbladl ale przelknal sline i powiedzual ze da radę:D ehhh krew bedzie tryskac :D
Ja jak mi się nie chce mojemu daje maszynkę i mówię, że ma mnie ogolić i strzelić sobie wzorek jaki chce:D:D:D:D a on dzielnie maszynkę w łapkę i na gładko:D:D:D:D ale jak się uda to już wprawę będzie miał.

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa

To ci zycze najlepszego prezentu urodzinowego na świecie!!! :tak::biggrin2:

Tak kochana ale bylibyście tez w kropce jakbyście miały dwie kliniki i nie wiadomo co i jak ! Już wczoraj napisałam do Pasnika i czekam bo ma metlik

Swietnie Cie rozumiem, ja co prawda in vitro robie w polsce ale wiel jak to jest mieszkac za granica i kombinowac na wszelkie sposoby. Mam nadzieje, ze pasnik ci odpisze szybko, a jak nie to ja bym brala bo tak jak dziewczyny pisza nie jest zalecane nagle odatawienie sterydu, chyba trzeba jakos schodzic z dawki, nawet chyba w ulotce cos wspomniane o tym.

A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Gratulują ślicznych córeczek!!! Dzięki takim cudom chce się walczyć:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Całuski od ciotki:D Dziewczyny witamy na świecie !!!!

Gosiu a co to za grupa? Nie wiem czy czasu mi starczy bo tyle sie tutaj na forum dzieje. Jak dolacze do jeszcze do jednej grupy to pewnie dostane rozdwojenia jazni [emoji23] :) ale dziekuje bardzo.
Kochana to jest grupa naszego forum gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy :) wrzucic zdjecia naszych bejbikow i ciazowych brzuszkow. Czasem tez przewijaja sie tam posty z roznymi pytaniami tak jak tutaj glownie mam ktore maja juz mniej czasu na zagladanie tutaj na forum.
Grupa nazywa sie siłaczki :) i ma na zdjeciu profilowym dzidzie w koszyku odblokowuje wiec dolaczaj ;)

reklama
@PaulinkaP trzymam ogromne kciuki za piękną blizniacza bete !!!❤❤❤ będzie cudownie zobaczysz
@walczaca o szczescie ogromne gratulacje ten widok zapiera dech w piersiach one są cudowne ❤❤❤❤
Barburka gosia321 za dzieciaki✊✊✊ niech się ładnie dają oglądać .

Dziewczynki , miłego dnia pełnego uśmiechu :)
Powodzenia !!!
@Barburka @gosia321 kciuki za piękne widoki:):):):) Gosiu żeby już krwiaka nie było i skończyło się leżakowanie:D
@PaulinkaP by beta poszybowała do nieba:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry