reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To chyba decyduje lekarz. U mnie bylo na naturalnym, moze dlatego ze mialam owulacje? Kurcze niech dziewczyny to wyjasnia bo ja tego nie kumam do konca [emoji6]
@Niusia21 jeśli masz normalnie owulacje to można próbować na naturalnym tyle że wiąże się to z czestszymi wizytami w klinice w celu monitorowania pęcherzyków Graffa.
Natomiast jeśli masz problemy z owulacja albo aby dojeżdżać do kliniki często to wtedy zalecany jest cykl sztuczny którym można łatwo manipulować i ustawić datę transferu na taki jaki Tobie pasuje. Tylko tak jak dziewczyny pisaly w trakcie sztucznego cyklu potrzeba więcej progesteronu sztucznego.

reklama
no ja dzis mega dol, u nas w biurze kazdego dnia sie siedzi przy innym biurku a dzisiaj mi wypadlo przy takiej mega brzuchatej! Caly dzien muzyki sluchalam i bardzo pilnie pracowalam aby nie patrzec :( Bardzo smutno mi z tym! A partnerka szefa tez w ciazy :( A mnie dzisiaj dolek podlapal!
Nie smutaskuj kochana...niedlugo i Ty bedziesz miala.druga dzidzie. Woerze se Pasnik nam pomogl!

A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Jaki piekne!!! Gratulacje kochana[emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]

Szkoda ze nikt mi nie odpisuje. Szczerze?,co to za forum? Czuję się jakbym pisała do siebie. Macie grupę zgrany dziewczyn które się ciągle wykruszaja. Piszecie ciągle do siebie. Powinnyscie się nazwać zamkniętym forum dla kto po in vitro :) ja też przechodzę przez to co wy. Jeśli mi ktoś odpisuje to tylko mała cząstka najprawdopodobniej wrażliwych osób. Typu dżoasia albo miś pewnie mylę. Macie taką wiedzę i same poczatkowalyscie a tak ciężko jest się z nią podzielić. Ja przeżywam i czytam każda wypowiedź i szczerze każdej kibicuje a tu zero wsparcia. Zeeeerrrroooo. Pewnie większość nawet nie będzie wiedziała kim jestem chociaż dzień w dzień przez dwa tygodnie z wami pisze. Mam dzisiaj kryzys wypiłam dwie lampki wina a jestem drugi dzień po punkcji. Zestresowalam się. Nie będę już pisać.
Dziuniu jak widzę że Dżoasia ci odpowiedziała to staram się kolejny raz nie odpisywać żeby nie mnożyć postów. Dziękuje że napisałaś o swoich odczuciach ale nie gniewaj się na nas....dzwoniłaś do tego labu?

Dzień dobry, w ten piękny i słoneczny (przynajmniej u mnie ;) ) poranek. :)
Proszę dzisiaj o same dobre wieści, żebyśmy mogły się cieszyć i gratulować.

@Barburka , @gosia321 pięknych widoków Wam dzisiaj życzę. Po wizytach podzielcie się swoim szczęściem i dajcie nam tu foteczki maleństw. Niech się dziewczyny pozarażają ciążami. :)
@PaulinkaP ogromne kciuki za betę. Tyle przebojów miałaś po drodze, więc wierzę, że dzisiaj pochwalisz się wysooookąąąąą betą. Całym sercem z Tobą.

Misiaczki, coś nam się kalendarz kurczy. Wczoraj co prawda zaniemogłam i nie śledziłam dokładnie forum ale starałam się zrobić to dzisiaj rano i poza Paulinką więcej żadnej dziewczyny nie wpisałam do kalendarza. Jeśli któraś potrzebuje dopisać, żeby ją dopisać, to niech da mi znać. :*
Ja poprosze o wpis bety na 9 sierpnia

Dzień dobry kochane ja właśnie czekam na pobranie bardzo miła pani w okienku ;) wynik za 3 h bo dała na cito ;) myśle,ze to będzie dobry dzień i moje dzieci dadzą mamie zajebisty prezent urodzinowy kończę dzisiaj całe 25 lat ;) i mam nadzieje ,ze ta beta będzie piękna ciążowa no kurkawodna musi być ciążowa

A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Kochana są piękne!
Gratulacje dla mamy i taty :)
Piekna waga jak na bliźniaki i już takie kochane, że nawet ciotki z firum maja łzy w oczach.
Wszystkiego naj i dużo zdrówka [emoji175]

reklama
Wlasnie o to chodzi ze jeszcze nie dostalam okresu po odstawieniu lekow wiec dlatego ide porozmawiac z lekarzem jakie wyjscie dla mnie teraz jest najlepsze.

To umawiaj sie jak najszybciej. Nie wiem jakie są procedury w US a patrzac na to co dziewczyny piszą kazdy kraj ma swoje wytyczne. Wg mojego lekarza nie byloby przeciwwskazań zeby ruszac z crio w nastepnym cyklu. Jesli będą chcieli zrobic ci kolejne badania to tez dobrze, mysle ze twój lekarz podejmie odpowiednią decyzję

Do góry