gosia321
Fanka BB :)
I tak wczesnie masz owulacjeNaturalny cyk właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak wczesnie masz owulacjeNaturalny cyk właśnie
Wzielam wczoraj dziekuje dziewczyny za rade a acard tez mam i wzielam dzis.Ja mialam inna heparyne ale zaczynałam 2 dni przed transferem. Jesli nie masz acardu to byn wziela zaszczyk dzis i potem zawsze o teh samej porze
Tylko pamiętaj zeby nie brac tego razem. Jedno rano a drugie wieczoremWzielam wczoraj dziekuje dziewczyny za rade a acard tez mam i wzielam dzis.
Caly czas biore bez przerwy od 2 cykli[emoji4]Spokojnie, nie zaszkodzisz. Tylko jak ci powiedzą co chcą ci dać to skonsultuj się z Paśnikiem czy to nie będzie kolidowało z lekami od niego.
@anett96 ty cały czas ten encorton bierzesz czy robiłaś przerwę?
Ja od 1dc dostalam estrofem i plasterki systen 50 i gdy endo bylo ok mialam transfer.Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?
Tylko pamiętaj zeby nie brac tego razem. Jedno rano a drugie wieczorem
Mi zadwcydowali o szrucznym poniewaz mam aklonnosci do torbieli. Ot taka informacje dostala ja. [emoji16]A od czego to zalezy czy na sztycznym cyklu czy naturalnym?
Gosik a Ty na l4 w ciazy siedzisz czy.pracujesz?Ostatnia procedura oba transfery z mrozakow. Po punkcji mialam leczenie immunologiczne od Pasikonika i dopiero pozniej transfer. 1 transfer z nasieniem emka ciaza biochemiczna 2 transfer z nasieniem dawcy ciaza ktora wlasnie trwa
Przed leczeniem immunologicznym nigdy beta nie drgnela nawet przy naturalnych dtaraniach jak nasienie jeszcze bylo.dobre
@Niusia21 odrzuc takie myśli! Uda się Kochana głowa do góry i więcej optymizmuTez bym chciala zeby szybko u mnie poszlo.Chociarz i tak nie nastawiam sie na cuda.