reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Naprawdę czyli bez przerwy brałaś steryd?Napewno nie zaszkodzisz organizm sie nasyci sterydem ja od transferu z cb do kolejnego transferu bralam caly czas.
gosia321
Hehe no to czekamy razem do wieczora ja tez wizyta na 18 ale pewnie wejde po 19Dziękuje dziewczyny, chciałabym pokazać Wam zdjęcie i Was pozarażać ale juz ostatnio prowadzący lekarz odmówił mi zdjęcia Nastki bo juz za duża wagę na pewno Wam napisze, wizytę mam dopiero o 18... dzięki za kciuki, trzymajcie mocno
Szczescie1986
Naturalny cyk właśnieHmm sztuczny cykl masz czy naturalny? Strasznie wczesnie podaja ci te twoje dzieciaki no chyba ze masz naturalny cykl i tak wczesnie owulacje
Mieciu85
A moze jednak dolaczysz do naszej grupy na fb ?
Gosiu a co to za grupa? Nie wiem czy czasu mi starczy bo tyle sie tutaj na forum dzieje. Jak dolacze do jeszcze do jednej grupy to pewnie dostane rozdwojenia jazni [emoji23] ale dziekuje bardzo.
misis188
Kochana to lekarz na NFZ Ci tak odmawia zdjec? Ja gdybym tykjo chodzila na nfz to tez byk zadnego zdjecia nie widziala a na ostatniej wizycie Hubcio wazyl 2905 gram i dostalam fotki ale tak jak mowie to byla wizyta prywatnaDziękuje dziewczyny, chciałabym pokazać Wam zdjęcie i Was pozarażać ale juz ostatnio prowadzący lekarz odmówił mi zdjęcia Nastki bo juz za duża wagę na pewno Wam napisze, wizytę mam dopiero o 18... dzięki za kciuki, trzymajcie mocno
gosia321
Tak bo nie bylo sensu go odstawiac odstawianie trwa przynajmniej 2 tygodnie a po tygodniu musialabym zaczac brac go spowrotemNaprawdę czyli bez przerwy brałaś steryd?
reklama
misis188
Tak kochana. Ja jeszcze amolem glowe smarowalam i okladt zimne robilam. Apap lub paracetamol mozeszMam pytanko, od wczoraj cierpię. Migrena mnie dopadła i nie mogę normalnie funkcjonować. Już się pogubiłam, co można wziąć. Paracetamol?
Podziel się: