reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry, w ten piękny i słoneczny (przynajmniej u mnie ;) ) poranek. :)
Proszę dzisiaj o same dobre wieści, żebyśmy mogły się cieszyć i gratulować.

@Barburka , @gosia321 pięknych widoków Wam dzisiaj życzę. Po wizytach podzielcie się swoim szczęściem i dajcie nam tu foteczki maleństw. Niech się dziewczyny pozarażają ciążami. :)
@PaulinkaP ogromne kciuki za betę. Tyle przebojów miałaś po drodze, więc wierzę, że dzisiaj pochwalisz się wysooookąąąąą betą. Całym sercem z Tobą.

Misiaczki, coś nam się kalendarz kurczy. Wczoraj co prawda zaniemogłam i nie śledziłam dokładnie forum ale starałam się zrobić to dzisiaj rano i poza Paulinką więcej żadnej dziewczyny nie wpisałam do kalendarza. Jeśli któraś potrzebuje dopisać, żeby ją dopisać, to niech da mi znać. :*

reklama
Trzeba sobie jakos radzic zeby nie zwariowac w tym wszystkim. Ja juz nawet na facebooka nie wchodze bo nie chce ogladac kolejnych zdjec i ogloszen o ciazy, jakos mnie to dobija. Inaczej jak dziewczyny na forum wklejaja fotki z usg, wiem jaka droge przeszly i zawsze takie informacje dodaja skrzydel i wiary, ze nam tez sie uda.
A moze jednak dolaczysz do naszej grupy na fb ?

A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Kochana jeszcze raz gratuluje ❤❤❤
Cudowne ksiezniczki :*:*

@PaulinkaP trzymam ogromne kciuki za piękną blizniacza bete !!!❤❤❤ będzie cudownie zobaczysz
@walczaca o szczescie ogromne gratulacje ten widok zapiera dech w piersiach one są cudowne ❤❤❤❤
Barburka gosia321 za dzieciaki✊✊✊ niech się ładnie dają oglądać .

Dziewczynki , miłego dnia pełnego uśmiechu :)
Powodzenia !!!
Powodzenia kochane Paulinka za wysoka bete ✊✊✊
Barburka pieknego widoku :)

Milego dnia kochane :*

Tak dokładnie dlatego normalnie od jutra mam brać encorton ,a we wtorek wizyta z dr ale ta na sama myśl ze będę brać sterydy mówią wcześnie stanowczo NIE , a ekografie robią u w 8 dc,a pregnyl biorę zawsze 12 dniu i transfer w 14 wiec wątpię ,żeby sid zgodziła na początek sierpnia
Hmm sztuczny cykl masz czy naturalny? Strasznie wczesnie podaja ci te twoje dzieciaki no chyba ze masz naturalny cykl i tak wczesnie owulacje

No mam nadzieje bo obawiam sje ze to ostatni juz raz, na wiecej juz nie dam rady! Juz mija 5 rok od momentu kiedy zaczelismy sie starac o drugie malenstwo :(

Asia to podobnie jak u nas, my tez staramy sie o drugie malenstwo, tak bardzo chcialam zeby malutka miala rodzenstwo a tu strasznie pod gorke. Czesto ludzie nie zdaja sobie sprawy ze mozemy miec problemy bo przeciez mamy juz jedno i te ciagle pytania o rodzenstwo, juz teraz mi to wisi i strzelam ludziom w morde ;) odpowiedzia o in vitro bo mam dosyc pytan typu kiedy nastepne. Moze to nasz czas i szzczerze nam zycze zeby sie udalo :)

reklama
Mam pytanko, od wczoraj cierpię. Migrena mnie dopadła i nie mogę normalnie funkcjonować. Już się pogubiłam, co można wziąć. Paracetamol?

Do góry