Mam i brzuch i rozstepy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]O kur.... ale zajebiscie!!!! Ciesze się z wszystkich dzisiejszych dobrych wieści ale anett widziałam na żywo to naturalnej się serce raduje.... wreszcie ta laska zgrabna będzie miała rozstępy i wielki bebzon. Życie jest sprawiedliwe!!!
Ogromne kciuki Kochana!!!!
Odpoczywaj!!!!!!
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Mój mąż ma mi to za zle bo do kliniki czy mojego gina to gładko a w domu jak już się nie widzę przez brzuch od dolu to tragedia
Haha widzę nie tylko ja tak mam dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha
Mysle ze tak ale niech sie madrzejsze glowy wypowiedza[emoji4]Słuchajcie tylko na mnie nie krzyczcie za moje pytanie. Czy mieszy punkcją a transferem można sobie dziobnąć? Nie mówię tu o pół litra oczywiście ale jakieś piwko do grilla???
[emoji56][emoji56][emoji56]
gosia321
10t5dz ciazyJa generalnie uważam że alkohol pomaga na ciązę, za kazdym razem jak zaszłam to pilam duzo więcej niż w statystycznym cyklu i zawsze miałam duzo
To podziwiama teraz jesteś w ciązy czy juz urodzilas? Był jakiś konkretny powoď braku ciąz zdiagnozowany?
Glowny problem to nasienie slaba ruchliwosc 5 tranfer byl juz z zarodkami z nasieniem dawcy
Ale tez okazalo sie ze u mnie immunologia szfankuje
RedHotChiliPepper28
Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też ) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
gosia321
Moj tez tak mowil a teraz sie dopytuje xaly czasMałż będzie chyba cierpiał do końca
Dziunia12 , kochana kazda z nas wie co dokładnie czujesz , kazda z nas to przechodziła najważniejsze jest to nie walczysz , próbujesz , idziesz do przodu, pewnych rzeczy nie da sie przewidzieć , głowa do góry wszytsko sie ułoży i pisz do nas jak masz gorszy dzień , kazda go kiedyś miała a narazie grajNo już mi lepiej i może nie uwizycie gram na play station w taką zupełnie rozpierdzieluche nawet nie wiem jak walczyć ale się uczę i jak to pomaga jak pokonam przeciwnika.
Maryanka
Haha jakbym widziała siebie w wannie, tym razem przed wizytą u lekarza mąż weźmie czynny udział w depilacji bo golenie na oślep strasznie męczyHaha widzę nie tylko ja tak mam dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha
Czytamy te same książki, właśnie kończę ,,Perską zazdrość,,Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też ) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
reklama
Smutne jest to, że w tym kraju kobiety tyle cierpią a nie ma wsparcia finansowego albo jak jest to tylko w wybranych miastach jakby z innych to się nie placiło podatków albo było gorszym czlowiekiem. A jak ktoś uważa ze nie powinno byc refundowane to chcialabym miec możliwośc nie placenia za wszystkich pijakow co mają full badan za darmo...
Podziel się: