reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kur.... ale zajebiscie!!!! Ciesze się z wszystkich dzisiejszych dobrych wieści ale anett widziałam na żywo to naturalnej się serce raduje.... wreszcie ta laska zgrabna będzie miała rozstępy i wielki bebzon. Życie jest sprawiedliwe!!!
Ogromne kciuki Kochana!!!!
Odpoczywaj!!!!!!
Mam i brzuch i rozstepy!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Mój mąż ma mi to za zle bo do kliniki czy mojego gina to gładko a w domu jak już się nie widzę przez brzuch od dolu to tragedia :D

Haha widzę nie tylko ja tak mam :p dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha

Ja generalnie uważam że alkohol pomaga na ciązę, za kazdym razem jak zaszłam to pilam duzo więcej niż w statystycznym cyklu i zawsze miałam duzo

To podziwiam:)a teraz jesteś w ciązy czy juz urodzilas? Był jakiś konkretny powoď braku ciąz zdiagnozowany?
10t5dz ciazy
Glowny problem to nasienie slaba ruchliwosc 5 tranfer byl juz z zarodkami z nasieniem dawcy
Ale tez okazalo sie ze u mnie immunologia szfankuje

No już mi lepiej i może nie uwizycie gram na play station w taką zupełnie rozpierdzieluche :) nawet nie wiem jak walczyć ale się uczę i jak to pomaga jak pokonam przeciwnika.
Dziunia12 , kochana kazda z nas wie co dokładnie czujesz , kazda z nas to przechodziła :) najważniejsze jest to nie walczysz , próbujesz , idziesz do przodu, pewnych rzeczy nie da sie przewidzieć , głowa do góry wszytsko sie ułoży i pisz do nas jak masz gorszy dzień , kazda go kiedyś miała :) a narazie graj

Haha widzę nie tylko ja tak mam :p dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha
Haha jakbym widziała siebie w wannie, tym razem przed wizytą u lekarza mąż weźmie czynny udział w depilacji bo golenie na oślep strasznie męczy:-D
Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też :-D ) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
Czytamy te same książki, właśnie kończę ,,Perską zazdrość,, :tak:

reklama
Smutne jest to, że w tym kraju kobiety tyle cierpią a nie ma wsparcia finansowego albo jak jest to tylko w wybranych miastach jakby z innych to się nie placiło podatków albo było gorszym czlowiekiem. A jak ktoś uważa ze nie powinno byc refundowane to chcialabym miec możliwośc nie placenia za wszystkich pijakow co mają full badan za darmo...

Do góry