Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ???
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Haha jakbym widziała siebie w wannie, tym razem przed wizytą u lekarza mąż weźmie czynny udział w depilacji bo golenie na oślep strasznie męczy
Czytamy te same książki, właśnie kończę ,,Perską zazdrość,,
Ja też, ja też! wciąga cholerstwo hih 3 i 4 część zarezerwowana, czekam na swoją kolej w bibliotece ale już mam na biurku "Jestem żoną szejka" i "Byłam służącą w arabskich pałacach".
adunnnia90
Książki mega! Polecam arabska sage!!!Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też ) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
Ja robilam 9 dnia dwudniowych i na tedcie byla juz 2 kreskaDobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ???
Ja mam od dnia transferu (po transferze)Laski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??
adunnnia90
Mój od transferu do końca bal się mnie dotknąć mimo zielonego światła.... Więc od transferu do czasu po porodzie trochę się musiał naczekac [emoji23] [emoji85] [emoji12]Moj tez tak mowil a teraz sie dopytuje xaly czas
Eeej co u Ciebie??? Ktory tydz ciazy??Ja mam od dnia transferu (po transferze)
RedHotChiliPepper28
Książki mega! Polecam arabska sage!!!
Nie wiem czy czytałaś wyszła nowa część w sumie niedawno "Arabski syn", już nie mogę się doczekać kiedy dorwę się do niej, żeby poznać dalsze losy Darii heh chyba na żadna część nie byłam taka napalona
U mnie średnio... kręgosłup lędźwiowy znów daje o sobie znać od siedzenia w pracy. Aktualnie 8tc w pt wchodzę w 9.Eeej co u Ciebie??? Ktory tydz ciazy??
reklama
adunnnia90
Przeczytałam wszystkie książki o losach dari o nowej też czytałam, przy mojej dwójce muszę wygospodarować czas na to nowa część [emoji2] ale kiedy [emoji85]Nie wiem czy czytałaś wyszła nowa część w sumie niedawno "Arabski syn", już nie mogę się doczekać kiedy dorwę się do niej, żeby poznać dalsze losy Darii heh chyba na żadna część nie byłam taka napalona
Podziel się: