Tak jak jaHehe dokladnie dzoasia a juz niedlugo jak bedziesz w ciazy to na dole bedziesz sie depilowactylko dla lekarza
Hehe dopoki nue da zielonego swiatla na zabawe z malzem
reklama
Ja generalnie uważam że alkohol pomaga na ciązę, za kazdym razem jak zaszłam to pilam duzo więcej niż w statystycznym cyklu i zawsze miałam duzoJak nie masz antybiotyku to sobie cos tam walnij poraz ostatni przed ciaza
To podziwiama teraz jesteś w ciązy czy juz urodzilas? Był jakiś konkretny powoď braku ciąz zdiagnozowany?4 pelne procedury 5 transfer
dżoasia
Fanka BB :)
Ja ci pisałam, że Arturek jest dziwny Lepsza moim zdaniem jest Inga, nie że lepsza specjalistka, bo tu myśle, że oboje są jednymi z najlepszych nawet w Polsce, ale pod względem kontaktu. Co Ci tam Atrurek powiedział?Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer ❤❤❤
dżoasia
Fanka BB :)
Małż będzie chyba cierpiał do końcaHehe dokladnie dzoasia a juz niedlugo jak bedziesz w ciazy to na dole bedziesz sie depilowactylko dla lekarza
Hehe dopoki nue da zielonego swiatla na zabawe z malzem
Kochana ciarki mi przeszły jak to przeczytałam. Ostatnio po punkcji leżała z dziewczyną policjantka sama do mnie zagadala i opowiadała o sobie bardzo podobna historia jest policjantka i mieszka w Toruniu specjalnie dojerzdrzala do Łodzi do gamety. Opowiadała że był projekt powstania kliniki u nich z novum ale ze tam są rządy Pana R... Ka to się społeczeństwo nie zgodziło...Wydaje mi sie ze każda z nas tutaj miala raka wizję jak Ty. Ja coz... najpierw szkoła studia potem praca świat troche zobaczyc. Potem pojawił się maz ślub a po kilku miesiącach dziecko... no bo dlaczego ma być nie tak.... moja historia odbiega troche od większości dziewczyn tu bo i ja i mój mąż możemy mieć dzieci i to tak na pstrykniecie. U nas los sobie inaczej z nas zadrwil... możemy miedzy dzieci-ale niestety mamy 50 % szans na to że urodze zdrowe dziecko. dzięki in vitro moge "odrzucic" chore zarodki. przeszlam juz dwoje dzieci z naturalnej ciazy- chore. wybory dylematy i łzy ktore przeszlismy to najgorszy moment naszego życia.
Milo to czytac. Dziekuje.masz rację. Myślałam już o tym postanawiam się poprawić. Tylko że nawet jak pisze i dopinguje to jestem nie zauważona. Ale tak potrafię się przyznać do błędy. To wynika z natłoku pytań. A wy naprawdę jesteście kompendium wiedzy. Nie wiem czy zdjęcie So ie spraw ale to forum jest chyba ogolnokrajowe i jest pewnie bardzo dużo kobiet które was tylko podczytuje a boi się odezwać. Ja np dużo się od was dowiedzielam. Nawet mój mąż się mną rano zapytał no i jak z Kurcia?
Nasi mezowie to juz dostaja alergii jak widza zielone tlo na telefonie
A czemu niemilo?Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna [emoji173][emoji173][emoji173] ktoś mi głupoty wmawiał kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer [emoji173][emoji173][emoji173]
Najwazniejsze ze wiesci wspaniale!!!
Kochana ja mialam takie samo wyobrazenie. 2 dzieci a tu 39 lat i sama z mezem.. poplacz sobie.ulzy. nie trzymaj emocji daj im ujscie.. caluje Cie mocnoPrzepraszam. Myślicie że jak trochę połpacze na co nigdy sobie nie pozwalam to mi ulzy ? Porostu nigdy nie myślałam że coś takiego mnie spotka. Mąż lekarz weterynarii co prawda co on się tam zna teściowej oboje lekarze a rodzice oboje wojskowi. Mam dwóch starszych braci którzy mają po dwójkę dzieci a ja mam 34 lata i tylko męża od czterech lat. Zawsze byłam pewna że będę mieć dwójkę dzieci jak juz będę na to gotowa. A teraz kiedy oddała bym wszystko tak ciężko mi jest. Mam trzy psy które traktuje jak dzieci. Labradora Polfa od leków autka kundelek że schroniska i Ozi rockowiec znaleziony jako szczeniak na polu a wy jakie mialyscie wyobrażenia o swojej rodzinie
Ze wszytko jest ok i nie widzi przeciw wskazań do zajścia w ciążę z taką macica, więc teraz tylko zostalo ogarnąć immono i będzie dzidziJa ci pisałam, że Arturek jest dziwny Lepsza moim zdaniem jest Inga, nie że lepsza specjalistka, bo tu myśle, że oboje są jednymi z najlepszych nawet w Polsce, ale pod względem kontaktu. Co Ci tam Atrurek powiedział?
reklama
Tak jak juz Dżoasia pisała , doktor jest specyficzny po prostu ale najważniejsze ze macica jest okMilo to czytac. Dziekuje.
Nasi mezowie to juz dostaja alergii jak widza zielone tlo na telefonie A czemu niemilo?
Najwazniejsze ze wiesci wspaniale!!!
Podziel się: