A za którym razem się udało?Kochana uwierz mi kazda z nas tutaj na forum miala podobne marzenia do ciebie miec przynajmniej 2 dzieci a niektore nawet cala gromadke duzo wczesniej. Ba ja nawet chcialam miec 2 swoich i jedno adoptowane. Jak niestety zycie nas zweryfikowalo borykamy sie z roznymi problemami czy to po stronie partnera czy naszej czy tez po obu stronach. Jednym udaje sie odrazu pierwsze podejscie z czego kazda z nas tu sie cieszy a niektore niestety w nich tez i ka musza dluzej poczekac na swoje szczescie przejsc duzo dluzsza droge niesyety uslana cierpieniem zalamaniem czasami nawet popsuciem relacji w zwiazku. Nie jest to latwa walka dla zadnej z nas ale jest walka ktora uczy olbrzymiej cierpliwosci ktora jest w koncu wynagradzana wielkim szczesciem i spelnieniem tego najwazniejszego marzenia w zyciu bycia rodzicem mama tata pelna rodzina. Ja o swoje szczescie walczylam 2 lata z pomoca ivf nie wspomne juz o wczesniejszych probach naturalnych. Ale w koncu jest ta upragniona ciaza ❤❤
Uwierz w swoja sile do ciebie szczescie tez w koncu przyjdzie i zostaniesz mama :*
reklama
Wydaje mi sie ze każda z nas tutaj miala raka wizję jak Ty. Ja coz... najpierw szkoła studia potem praca świat troche zobaczyc. Potem pojawił się maz ślub a po kilku miesiącach dziecko... no bo dlaczego ma być nie tak.... moja historia odbiega troche od większości dziewczyn tu bo i ja i mój mąż możemy mieć dzieci i to tak na pstrykniecie. U nas los sobie inaczej z nas zadrwil... możemy miedzy dzieci-ale niestety mamy 50 % szans na to że urodze zdrowe dziecko. dzięki in vitro moge "odrzucic" chore zarodki. przeszlam juz dwoje dzieci z naturalnej ciazy- chore. wybory dylematy i łzy ktore przeszlismy to najgorszy moment naszego życia.Przepraszam. Myślicie że jak trochę połpacze na co nigdy sobie nie pozwalam to mi ulzy ? Porostu nigdy nie myślałam że coś takiego mnie spotka. Mąż lekarz weterynarii co prawda co on się tam zna teściowej oboje lekarze a rodzice oboje wojskowi. Mam dwóch starszych braci którzy mają po dwójkę dzieci a ja mam 34 lata i tylko męża od czterech lat. Zawsze byłam pewna że będę mieć dwójkę dzieci jak juz będę na to gotowa. A teraz kiedy oddała bym wszystko tak ciężko mi jest. Mam trzy psy które traktuje jak dzieci. Labradora Polfa od leków autka kundelek że schroniska i Ozi rockowiec znaleziony jako szczeniak na polu a wy jakie mialyscie wyobrażenia o swojej rodzinie
dżoasia
Fanka BB :)
@Biedroneczka83 nie denerwuj mnie weź!!! Jak zbiory???????????!!!!!!!!!
Biedrono ty niedobra
Biedrono ty niedobra
gosia321
2 zostal jedenMoje Drogie, dawno mnie nie było (okres wakacyjny), mam nadzieje że u Was wszystko dobrze i nie którym już się udało doczekać pozytywnego wyniku Od razu chciałbym się Was poradzić, ile miałyście zarodków wprowadzonych podczas transferu? Będę wdzięczna za informację.
Ja juz miałam u niego wizyte w sobotę chyba wam namieszalam cosa dzisiaj 1 wizyte masz u pasnika tez w warszawie
gosia321
Nie martw sie zostaniemy i zmienimy nazwe tego forumKochana ja zanim się tu odezwałam pierwszy raz podczytywałam forum 3 miesiące. Tzn nie podczytywałam - czytałam wsio od dechy do dechy, w dzien i w nocy Więc dziewczynki które nas podczytujecie - zaraszam do czynnego udziału, bo ostatioi dużo tu ciężarnych się zrobiło i uciekną zaraz na ciężarówki, będzie tu pustkami wiało.
Dziunia zdjęcie nie jest wymagane
Mój mąż ma mi to za zle bo do kliniki czy mojego gina to gładko a w domu jak już się nie widzę przez brzuch od dolu to tragediaKurcia no podpisuję sie pod tym własną krwia.
I nie wyobrażałam sobie, że depilować sie będę częściej "dla doktorka" niż dla męża
gosia321
Jak nie masz antybiotyku to sobie cos tam walnij poraz ostatni przed ciazaSłuchajcie tylko na mnie nie krzyczcie za moje pytanie. Czy mieszy punkcją a transferem można sobie dziobnąć? Nie mówię tu o pół litra oczywiście ale jakieś piwko do grilla???
[emoji56][emoji56][emoji56]
Ja juz po wizycie u Ludwin & ludwin , nie wspominam miło tej wizyty...
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer ❤❤❤
Dużo bardziej byłam zauroczona dr Paśnikiem dobre wieści są takie ze moja macica jest jednak normalna ❤❤❤ ktoś mi głupoty wmawiał kochane bardzo dziękuję za wsparcie !!! Jesteście nie zastąpione !!!! Dziękuję !!!! Chyba wbijam do was z buta na wrześniowy transfer ❤❤❤
reklama
gosia321
4 pelne procedury 5 transferA za którym razem się udało?
Podziel się: