My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
A masz masz mieć transfer ze świeżaczka z mrożaczka?Słuchajcie tylko na mnie nie krzyczcie za moje pytanie. Czy mieszy punkcją a transferem można sobie dziobnąć? Nie mówię tu o pół litra oczywiście ale jakieś piwko do grilla???
[emoji56][emoji56][emoji56]
NataliaNNN
A miałaś transfer z mrożaczków czy świeżaczków?2 zostal jeden
Dziewczyny nowe i nas podczytujace gdyby któraś obawiał się narkozy opowiem że szczegółami takiej panikary jak ja tutaj nie było chciałam w pewnym momencie nawet lekarzy przekroić żeby mi zrobili w miejscowym znieczuleniu teraz wiem że to było najlepsze wyjście, punkcje przeprowadzał mój lekarz a jak zasypiam to mnie trzymał mój lekarz za palca u nogi gdyby ktoras nów się bała odpowiem na każde pytanie...
U
użytkowniczka v
Gość
Super wiadomość! Cieszę się,że wszystko dobrze :*My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
ilmenau
Laski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??
Tez tak mialam napisane ale moj lekarz z kliniki powiedział, żeby brac wieczorem w dniu transferu. I w sumie mój M. potwierdził, ze tez mu sie tak zapamietalo z wizyty u docenta
JoannaRak
Walczaca gdyby ostatnio nie bylo poronienia dzis rodzilybysmy obia. W zwiazku z tym ze nie wyszlo dzis obowiazkowo przejmuje od Ciebie brzuszek[emoji4][emoji4]
Aneta, to samo sobie mowie caly miesiac szczegolnie jak widze ze wlasnie teraz rodza wszystkie dziewczyny ktore zaczynaly razem z nami! Oj ciezki ten miesiac dla mnie [emoji853]
reklama
Podziel się: