reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tym podwoziem to u mnie już tak machinalnie ze się nawet nie zastanawiam ;)
Ja też sie nie zastanawiam już, teraz nawet zaczyna mi zwisać dyndac i powiewać czy wydepilowana ide na wizytę czy nie :p Jakoś nikomu to nie przeszkadza, nikt mnie z gabinetu nie wywalił :D A lekarzy zaliczyłam w życiu już 10, wliczając w to dzisiejsza nową anią dr, a nie wliczając tych wszystkich asystentek, pielęgniarek i innych ciulków na zabiegowkach.

Biedrona dawaj info o jajach

reklama
Ja Cie rozumiem;) wlaśnie myśle o kolejnym piesku:D ale trzeba spojrzec inaczej, np jakas aktorka z m jak milosc taka starsza zaszla w ciaze po 10 latach malzenstwa i zyla dlugo i szczesliwie ( w sensie w zyciu prywatnym) a np Ania Przybylska rodzila 3 i tak mlodo zmarla... wiem ze glupie pocieszenie, ale moze nas jeszcze cos dobrego spotka, a najgorsze wlasnie teraz dopadlo.
Tak kupiłam i czytalam książkę o Ani. Pozniej pozyczalam po całej rodzinie. Wspaniała kobieta

Ja Cie rozumiem;) wlaśnie myśle o kolejnym piesku:D ale trzeba spojrzec inaczej, np jakas aktorka z m jak milosc taka starsza zaszla w ciaze po 10 latach malzenstwa i zyla dlugo i szczesliwie ( w sensie w zyciu prywatnym) a np Ania Przybylska rodzila 3 i tak mlodo zmarla... wiem ze glupie pocieszenie, ale moze nas jeszcze cos dobrego spotka, a najgorsze wlasnie teraz dopadlo.

Plotka głosi ze kozuchowska leczyła się invitro a wszytskim wmawia, ze nano-srano-prano-technologia. Może to prawda, a może to głosy zawistnych ludzi.

Słuchajcie tylko na mnie nie krzyczcie za moje pytanie. Czy mieszy punkcją a transferem można sobie dziobnąć? Nie mówię tu o pół litra oczywiście ale jakieś piwko do grilla???
[emoji56][emoji56][emoji56]
A co byś se miała nie dziabnąć :D Tylko jak po antybiotyku i po tylu hormonach to najpierw podwójna dawka essentiale huehue :p Jedno piwko albo drinek nie powinny zaszkodzić ;)

Przepraszam. Myślicie że jak trochę połpacze na co nigdy sobie nie pozwalam to mi ulzy ? Porostu nigdy nie myślałam że coś takiego mnie spotka. Mąż lekarz weterynarii co prawda co on się tam zna teściowej oboje lekarze a rodzice oboje wojskowi. Mam dwóch starszych braci którzy mają po dwójkę dzieci a ja mam 34 lata i tylko męża :) od czterech lat. Zawsze byłam pewna że będę mieć dwójkę dzieci jak juz będę na to gotowa. A teraz kiedy oddała bym wszystko tak ciężko mi jest. Mam trzy psy które traktuje jak dzieci. Labradora Polfa od leków autka kundelek że schroniska i Ozi rockowiec znaleziony jako szczeniak na polu :) a wy jakie mialyscie wyobrażenia o swojej rodzinie
Kochana uwierz mi kazda z nas tutaj na forum miala podobne marzenia do ciebie miec przynajmniej 2 dzieci a niektore nawet cala gromadke duzo wczesniej. Ba ja nawet chcialam miec 2 swoich i jedno adoptowane. Jak niestety zycie nas zweryfikowalo borykamy sie z roznymi problemami czy to po stronie partnera czy naszej czy tez po obu stronach. Jednym udaje sie odrazu pierwsze podejscie z czego kazda z nas tu sie cieszy a niektore niestety w nich tez i ka musza dluzej poczekac na swoje szczescie przejsc duzo dluzsza droge niesyety uslana cierpieniem zalamaniem czasami nawet popsuciem relacji w zwiazku. Nie jest to latwa walka dla zadnej z nas ale jest walka ktora uczy olbrzymiej cierpliwosci ktora jest w koncu wynagradzana wielkim szczesciem i spelnieniem tego najwazniejszego marzenia w zyciu bycia rodzicem mama tata pelna rodzina. Ja o swoje szczescie walczylam 2 lata z pomoca ivf nie wspomne juz o wczesniejszych probach naturalnych. Ale w koncu jest ta upragniona ciaza ❤❤
Uwierz w swoja sile do ciebie szczescie tez w koncu przyjdzie i zostaniesz mama :*

reklama
Do góry