reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czekam w kolejce do mojego gina. Rano zobaczyłam, że mam małe brązowe plamienie. Serce mi stanęło a teraz umieram w kolejce. :/ Próbuję się pocieszać, że jest brązowe ale po co w ogóle jest to plamienie? Coś strasznego. [emoji24]

Justin wszystko będzie w porządku. Nie denerwuj się Kochana tak mocno by kropków nie denerwować. Może za chwile się ruszy i wejdziesz. Trzymam mocno kciuki by z kropkami było wszystko ok:):):)

reklama
Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.

Dzoaśka bo nakopie w du...:D:D:D:D:D Podeślę koszyk, bo na pewno czterech tam nie będzie:-D:-D:-D. Ja na usg w jednym miałam 3 a w drugim 4 a okazało się, że 11 pobrali. Wystarczy, że jeden za drugim się schowa i nie widać. A po Ovitrrell jeszcze do soboty dociągną pozostałe:biggrin2::biggrin2:

Wlasnie wyszłam od gina. Z dziećmi wszystko dobrze ale jest krwiak. Dostałam zwolnienie i idę do domu. Co za stres. Aż mi się płakać chce. Głupia ja.

reklama
O mamo. Torbiele? I jak je wyleczyli?? Mialam dzis usg i doktor mowil ze po prostu powiekszone jajniki mam.Juhu. Kciuki!Mam takie same dawki! :) Bedzie dobrze! Mocne kciuki!:*Oo a czemu maja takie dobre?

Dziewczyny jeszcze pomecze o ten antybiotyk. Ponieważ jeden dzien ominelam to myslicie ze nie zaszkodze Kurczakowi jak wezme go przez to jeden dzien dluzej? Bo kazali do konca opakowania..no ale to jeden dzien dluzej oddziaływania na organizm i sama nie wiem.

kochana jak na usg nic nie wyszło to znaczy, że nie ma ich :) moje się same wchłaniają tylko powoli - no wiadomo odpoczynek sprzyja ich wchłanianiu... trzymam kciuki

Do góry