reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala

Kurcia, ja wlasnie przyjelam pierwsza dawke crinone to bede obserwowac i Ci najwyzej napisze, ale w ulotce jest napisane cos o zmeczeniu czy ospalosci.

reklama
Witam Kobity-ale się dzieje dzisiaj-aż mnie palce bolą od zaciskania kciuków:D
@anett96 za Kropka! i nudną cudowną ciążę:D
@walczaca o szczescie -to już dziś? boszzz jak ten czas leci-powodzonka i czekam na fotki Cudów malutkich:)
@dżoasia ja to chyba przejadę się znowu do tego Krakowa-kopnę Cię w tyłek i przy okazji zjem te pyszne lody w Skawinie:D:p:D

Wszystkim miłego dzionka.
ps. Moja endokr odpisała- mam zrobić trab by wykluczyć "mieszaną autoimmunologiczną chorobę tarczycy,czyli taką kiedy okresowo mam hashi a okresowo Graves-Basedow..".Czy ja do cholerki zawsze muszę mieć jakieś cuda?!!!?:errr::wściekła/y:

A tak dzisiaj wyglądają moje maleństwa. Jeden wyprzedza w swoim rozwoju o 3 dni. [emoji7]
Screenshot_20180725-114323.jpg
Screenshot_20180725-114351.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180725-114323.jpg
    Screenshot_20180725-114323.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 537
  • Screenshot_20180725-114351.jpg
    Screenshot_20180725-114351.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Do góry