reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzoaśka bo nakopie w du...:D:D:D:D:D Podeślę koszyk, bo na pewno czterech tam nie będzie:-D:-D:-D. Ja na usg w jednym miałam 3 a w drugim 4 a okazało się, że 11 pobrali. Wystarczy, że jeden za drugim się schowa i nie widać. A po Ovitrrell jeszcze do soboty dociągną pozostałe:biggrin2::biggrin2:
Moze.kilka podrosnie ale jest duzo takiej drobnicy, ktora moim zdaniem sie zatrzymala albo degraduje. Tyle mi tylko szkoda ze niby zaczely rosnac a nic z nich nie.bedzie, a amh jak po ostatnim razie tyle spadlo to teraz ebnie do zera:p

reklama
Dziękuję dziewczyny ;-)mam nadzieję że będą piękne widoki. Strasznie się denerwuje muszę przyznać, aż dziwne, bo ja zazwyczaj z tych osób co radzą sobie z emocjami.

Ja po podgladzie. Lipnie jest. 4 jajca by sie nadawaly, 2 albo 3 jest takich podrostkow, na ktore mozna jeszcze ewentualnie liczyc a reszta drobnica, nie rosna. Jutro znowu podglad i raczej na pewno w sb punkcja.
Do soboty pewnie jeszcze coś podrośnie,a i tak 4 to nie jest zły wynik :*

Dziewczyny czy Wy po crinone tez jestescie takie zmeczone? Myslalam ze to po punkcji mnie tak trzyma, ale to moze od progesteronu?
Jak mialam lutinusa to nie bylam zmeczona. A teraz crinone a ja bym 4 razy w ciagu dnia spala
Ja Kurciu też bym ciągle spała,więc wydaje mi się,że to ten progesteron tak działa usypiająco. Tylko,że ja mam lutinus,a nie crinone.

reklama
Do góry